GTA 4 ne zaman indirime girer?

Hitman61

Kilopat
Arkadaşlar GTA 5 90 lira. Bende korsanı var ama online oynamak istiyorum, aslında tam almalık fakat bazıları "hile var, sebebsiz ban var, arkadaşın yoksa sıkıcı olabilir" vs diyorlar.

Bence de öyle de sorum şu: Bu oyun sık sık indirime giriyor ama GTA 4 girmiyor bunun belli zamanları mı var? Şu an 30 lira ama indirimde 10 lira civarı oluyor. Eski de olsa GTA 4 ün Online'ı beni zevk açısından idare eder. GTA 5'e o kadar para vermek istemiyorum.

GTA 4 ne zaman indirime girer?

Son düzenleyen: Moderatör:
Buy Grand Theft Auto V / GTA 5 PC[+CHANGE MAIL/Social Club] and download
Bu siteden gidip GTA 5 alın. GTA 4'ün onlineında kimse yok ve oyun çok sorunlu. Arkadaşınızın söylediği gibi ne hile var ne sebepsiz ban var ne de sıkıcı.
Sakın hesap satan yerlerden oyun alma çünkü çalıntı hesap satıyorlar. Yoksa millet enayi mi gitsin 100 tl steam'den alsın oyunu. Gta 4 alacaksan steamden al. Birkaç gün önce indirimdeydi yeni çıktı 1-2 ay sonra kış indirimi olması lazım o zaman bütün gta oyunları indirime girer. alacaksan tek gta 4'ü alma derim ben collection halinde 22 tl oluyor indirimdeyken. (İçinde gta 5 yok)

Buy Grand Theft Auto V / GTA 5 PC[+CHANGE MAIL/Social Club] and download
Bu siteden gidip GTA 5 alın. GTA 4'ün onlineında kimse yok ve oyun çok sorunlu. Arkadaşınızın söylediği gibi ne hile var ne sebepsiz ban var ne de sıkıcı.
Umarım o sitenin çalıntı hesap sattığını biliyorsundur. Ayrıca o siteden hesap alarak, o siteyi çalıntı hesap sattığı için asla şikayet edemeyeceğini kabul etmiş oluyorsun. Hesap zaten bir kaç ay sonra hesabın gerçek sahibi recover yapınca elinden gidecek.

Şuana kadar bu satıcıdan 3 kez hesap aldım. İkisini arkadaşıma verdim diğerini de ben kullanıyorum. Hesap çalınırsa mesaj atıp yeni hesap alabilirsin. 1 Temmuzda hesabım çalınmıştı daha dün mesaj attım yeni bir hesap verdi. Ayrıca verdiği hesabın içinde GTA 5in yanında Max Payne 3te var.

Umarım o sitenin çalıntı hesap sattığını biliyorsundur. Ayrıca o siteden hesap alarak, o siteyi çalıntı hesap sattığı için asla şikayet edemeyeceğini kabul etmiş oluyorsun. Hesap zaten bir kaç ay sonra hesabın gerçek sahibi recover yapınca elinden gidecek.
Satıcıya mesaj atıp yeni hesap alıyorsun. İnanmayan filan varsa ss atabilirim hiç sıkıntı değil. Amacım arkadaşa daha az para harcayarak hesap aldırmak.

Şuana kadar bu satıcıdan 3 kez hesap aldım. İkisini arkadaşıma verdim diğerini de ben kullanıyorum. Hesap çalınırsa mesaj atıp yeni hesap alabilirsin. 1 Temmuzda hesabım çalınmıştı daha dün mesaj attım yeni bir hesap verdi. Ayrıca verdiği hesabın içinde GTA 5in yanında Max Payne 3te var.

Satıcıya mesaj atıp yeni hesap alıyorsun. İnanmayan filan varsa ss atabilirim hiç sıkıntı değil. Amacım arkadaşa daha az para harcayarak hesap aldırmak.
İşte, aynı hesabı tekrar çalmaya çalışıyor veya başka bir hesap çalıyor. İllegal bir iş hocam. Kapatılması bile lazım o sitenin. En iyisi gidip şerefinle oyunu satın almak. Ya da Voidu, G2A gibi sitelerden key alabilirsin. Hesabı çalıp satan adam günaha geriyor, sen bunu alarak daha da büyük bir günaha giriyorsun.

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı