GTA 4 neden pahalı?

20 dolar pahalı değil. Bizim ülke şartlarımıza göre pahalı oluyor. Rockstar ve diğer büyük şirketler de doğal olarak bunu umursamaz.

Hocam dolara gecemeden önce 32 TL'ye almıştım. Bence 200-250 arası idealdir. Steam versiyonu aşırı sorunlu haberiniz olsun. Ama hikâyesi açık ara en iyi olan GTA oyunu.

Yok la bende Steam versiyonu var gayet iyi çalışıyor bir çökme veya Steam kaynaklı bir hata almadım

Zaman ilerledikçe oyunun ana fiyatı düşmüor ki eski olması ucuz olacak demek değil.

Son düzenleyen: Moderatör:
300 liraya GTA 5 bile değmez bence. GTA 4 ancak indirimlerde alınabilir bana göre. İndirimlerde de 100'lü rakamlara düşüyordu sanırsam.

Parası yeni oyunlara göre eski olması açısından pahalı gelebilir ama çoğu yeni oyuna taş çıkarır vaziyette şu an. Dlc' leri ile birlikte oynarsanız büyük bi zevkle uzun bi gameplay süresi çıkarabilirsiniz parasına değer bir oyun.

doların eski kuruna göre fiyat hesaplandığı için şuan pahalı. büyük ihtimal steamde eski oyunlara fiyat değişikliği yapmak istemiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…