Niko Bellic, Johnny Klebitz ve Luis Lopez. Üçünün ortak bir noktası şu: Amerika'nın en berbat şehrinde, paraya ve güce tapınılan, para ve güç sahipleri için cennet yoksullar içinse cehennemin ta kendisi olan Liberty City'de yaşıyorlar.
store.steampowered.com
@XjestoTR sadece GTA IV anahtarı alsan bile Complete Edition'a yükseltilecek büyük ihtimalle.
Niko Bellic, Johnny Klebitz ve Luis Lopez. Üçünün ortak bir noktası şu: Amerika'nın en berbat şehrinde, paraya ve güce tapınılan, para ve güç sahipleri için cennet yoksullar içinse cehennemin ta kendisi olan Liberty City'de yaşıyorlar.
store.steampowered.com
@XjestoTR sadece GTA IV anahtarı alsan bile Complete Edition'a yükseltilecek büyük ihtimalle. Attığım linkte, aşağıda açıklama var, bilgi almak için okuyabilirsin.
Niko Bellic, Johnny Klebitz and Luis Lopez all have one thing in common - they live in the worst city in America. Liberty City worships money and status, and is heaven for those who have them and a living nightmare for those who don't.
store.steampowered.com
Steam de indirimlerde fiyatı çok çok düşüyordu diyecektim bu fiyat niye böyle olmuş gta 4 steamdan kaldırıldımı anlamadım.
Steamdan alınabilir diyecektim ama şuan fark ettim değişiklik olmuş 2 kez bitirmiştim daha sonra göz atmadım şuan bakınca gördüm.
Aslında öyle değil olay eskiden GTA 4 tek başına 18 TL'den satılıyordu ve arkadaşda o zaman almış sonra o sürümü kalktı ve 3 sürümü birlikte satan pack geldi arkadaşda satın aldığı için parasını geri vermek yerine o pack i ücretsiz vermişler olay bu.
Rockstar 3 radyo kanalını, multiplayer'ı ve Windows Live gerekliliğini kaldırmış fakat hâlâ çok kötü halde oyun. Bulabildiğiniz en ucuz GTA IV anahtarını alıp şansınızı deneyin, yüksek ihtimalle yükseltilecek aldığınız oyun da.
Rockstar 3 radyo kanalını, multiplayer'ı ve Windows Live gerekliliğini kaldırmış fakat hâlâ çok kötü halde oyun. Bulabildiğiniz en ucuz GTA IV anahtarını alıp şansınızı deneyin, yüksek ihtimalle yükseltilecek aldığınız oyun da.
O zaman tek çare indirim beklemek. Fiyatı arttı diye bir şey eklediler, oyunu düzelttiler falan sanmayın, paketler birleştirildikten sonra indirmeme rağmen GTA IV hâlâ bildiğiniz gibi...