GTA 4 nereden alınabilir?

Buna 100 TL vermenin ne mantığı kalıyor o zaman?

Complete editiona yükseltilmesinin istenmemesinin sebebi nedir?

Steam de indirimlerde fiyatı çok çok düşüyordu diyecektim bu fiyat niye böyle olmuş gta 4 steamdan kaldırıldımı anlamadım.
Steamdan alınabilir diyecektim ama şuan fark ettim değişiklik olmuş 2 kez bitirmiştim daha sonra göz atmadım şuan bakınca gördüm.

Complete Edition'a yükseltilmesinin istenmemesinin sebebi nedir?

Aslında öyle değil olay eskiden GTA 4 tek başına 18 TL'den satılıyordu ve arkadaşda o zaman almış sonra o sürümü kalktı ve 3 sürümü birlikte satan pack geldi arkadaşda satın aldığı için parasını geri vermek yerine o pack i ücretsiz vermişler olay bu.

Rockstar 3 radyo kanalını, multiplayer'ı ve Windows Live gerekliliğini kaldırmış fakat hâlâ çok kötü halde oyun. Bulabildiğiniz en ucuz GTA IV anahtarını alıp şansınızı deneyin, yüksek ihtimalle yükseltilecek aldığınız oyun da.

Sorunumda bu zaten bulamdımki.

İndirimlerde 38TL'ye düştüğünü görmüştüm Complete Edition'ın. Belki indirimdeyken alınabilir.

O zaman tek çare indirim beklemek. Fiyatı arttı diye bir şey eklediler, oyunu düzelttiler falan sanmayın, paketler birleştirildikten sonra indirmeme rağmen GTA IV hâlâ bildiğiniz gibi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…