GTA 4 NVIDIA ekran kartını görmüyor

İşletim sistemi
Windows 10

zavicefta

Hectopat
Oyundaki benchmark testini yaptığımda video adapter kısmı Intel(R) HD Graphics 3000 olarak görünüyor. Bunu NVIDIA GT540M ile nasıl değiştirebilirim? Oyunun exe'si NVIDIA Denetim Masası'nda yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi olarak seçili. Windows'un grafik ayarlarından oyunun exe'sini seçip ayarlamak istediğimde iki seçenekte de Intel çıkıyor. Oyun Steam'den alındı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyundaki benchmark testini yaptığımda video adapter kısmı Intel(R) HD Graphics 3000 olarak görünüyor. Bunu NVIDIA GT540M ile nasıl değiştirebilirim? Oyunun exe'si NVIDIA Denetim Masası'nda yüksek performanslı NVIDIA işlemcisi olarak seçili. Windows'un grafik ayarlarından oyunun exe'sini seçip ayarlamak istediğimde iki seçenekte de Intel çıkıyor. Oyun Steam'den alındı.
Ayarlar > Grafik Ayarları > Gözat (GTA'nın Exe dosyasını seçin) > Seçenekler > Yüksek Performans yapabilirsiniz.

Devre dışı bırakınca kenarları siyah barlı 4:3 CS:GO gibi oldu monitör 😂 tarayıcıya girdim kasıyor sanırım bu çözüm bende işe yarayamayacak.

Devre dışı bırakınca kenarları siyah barlı 4:3 CS:GO gibi oldu monitör 😂 tarayıcıya girdim kasıyor sanırım bu çözüm bende işe yarayamayacak.

Black bar sorununu ekran kartı Denetim Masası'ndan düzeltebilirsiniz.

Ayarlar > Grafik Ayarları > Gözat (GTA'nın Exe dosyasını seçin) > Seçenekler > Yüksek Performans yapabilirsiniz.
Bunu denedim ama dediğim gibi güç tasarrufu ve yüksek performans seçeneklerinin ikisi de Intel görünüyor NVIDIA seçeneklerde yok.
Black bar sorununu ekran kartı Denetim Masası'ndan düzeltebilirsiniz.
Orada tam ekran yapma seçeneği yok bu seçenek Intel'in denetim masası gibi bir uygulamada var onu da devre dışı bıraktığım için ayar değişikliği olmuyor. Yardımlarınız için teşekkürler.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı