Düşünceli İstavrit Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #1 Arkadaşlar Series S de bitirdim yani Online girebiliyorum şimdi ne yapacağım Online'de ‚GTA 5 ( Online ), de olduğu gibi yığınla görev var mı?
Arkadaşlar Series S de bitirdim yani Online girebiliyorum şimdi ne yapacağım Online'de ‚GTA 5 ( Online ), de olduğu gibi yığınla görev var mı?
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #2 Giren çok yoktur zaten PC sunucuları kapalı galiba sadece Xbox sunucuları açıktır.
Düşünceli İstavrit Hectopat Katılım 14 Kasım 2021 Mesajlar 67 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #3 walter wick dedi: Giren çok yoktur zaten PC sunucuları kapalı galiba sadece Xbox sunucuları açıktır. Genişletmek için tıkla... Aga yazdığımı okudun mu gerçekten.
walter wick dedi: Giren çok yoktur zaten PC sunucuları kapalı galiba sadece Xbox sunucuları açıktır. Genişletmek için tıkla... Aga yazdığımı okudun mu gerçekten.
adem_ozdemir_00 Centipat Katılım 24 Eylül 2022 Mesajlar 32 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #4 Arkadaşlar ücretsiz nasıl indirebilirim?
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Eylül 2023 #5 Düşünceli İstavrit dedi: Aga yazdığımı okudun mu gerçekten. Genişletmek için tıkla... Hayır. Başlığa aktif mi yazmışsın, içeriğe görev var mı yazmışsın GTA 5 gibi. Bende çok giren yoktur yani olsa bile tek başına iyi eğlenceler.
Düşünceli İstavrit dedi: Aga yazdığımı okudun mu gerçekten. Genişletmek için tıkla... Hayır. Başlığa aktif mi yazmışsın, içeriğe görev var mı yazmışsın GTA 5 gibi. Bende çok giren yoktur yani olsa bile tek başına iyi eğlenceler.