GTA 4 optimizasyon sıkıntısı hala devam ediyor mu?

İşletim sistemi
Windows 10

wallendorrr

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba. GTA 4 şu anda indirime girmiş durumda ve fiyatı 32 TL. Satın almak istiyorum fakat birçok yerde optimizasyon sorunu olduğunu düşük FPS aldıklarını gördüm. Sorun hala devam ediyor mu? Aşağıda sistem özelliklerimi verdim. Bir sıkıntı çıkarır mı oynarken?
GTX 860M.
Intel Core i5 4210H.
16 GB RAM.
SSD 222 GB.
Windows 10.
2.90 GHz, 64 Bit.

Evet, hala devam ediyor, zaten 15 yıllık bir oyunun güncellemeyle optimizasyon sorununun düzelmesini beklemek saçma olur. Öyle ki telif süresi biten müzikler bile kaldırıldı oyundan. Rockstar'ın değer vermediği tek GTA oyunu.

Ediyor fakat internet üzerinden oyunu Vulkan sürümüne çevirdiğiniz zaman gayet akıcı şekilde oynayabiliyorsunuz. Şu an 4K Ultra ayarlar +144 FPS üzeri oynamaktayım.

Evet hala sıkıntılı adamın içini karartan atmosferide cabası.

O problemlerle oyunu 6 ay önce bitirdim keşke daha önce oynasaydım diyorum. Çözümü illa ki vardır ben çok uğraşmamıştım bir kaç grafik ayarı ve steam konsol başlatma seçenekleri ile oynanabilir hale getirip oynamıştım. Her türlü alınır, her türlü değer, her türlü kâr hocam.

Aynısı GTA 6 da olmaz umarım. Yoksa çoğu oynamak isteyip de oynayamayan olur. Hele öyle grafikli bir oyunda.

Evet hala sıkıntılı adamın içini karartan atmosferide cabası.

O iç karartan atmosferi serinin en özgünü haline getiriyor. Mükemmel bir hikaye sunumu, özenle seçilmiş karakterler özellikle yönettiğimiz Niko Bellic Hollywood'dan değil de Sakarya'dan çıkma gibi içten ve bir o kadar gerçek bir karakter. Kendi içinde karakterin bütün duyguları fazla samimi ve aşırı soğukkanlı. Serinin diğer oyunlarına nazaran toz pembe dünyayı değil gerçekleri ele alıyor. Yan karakterleri öylesine de yapmamışlar her biri ayrı kafa ayrı macera. Şahsi olarak serinin en beğendiğim oyunudur kendileri...

Dediklerine katılıyorum ancak görevler konusunda diğer GTA lara göre oldukça realist yazılmış. Bence bu da onu sıkıcı hale getiriyor. Çoğu görev mekan basıp çatışmak üzerine kurulu. Uçuk kaçık görev yok denecek kadar az.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…