Merhaba az önce GTA 4 satın aldım fakat giremiyorum. İnternetten hesabıma giriş yapabiliyorum ama Launcher'dan oyunu başlattığımda ya Launcher'ı kapattırıyor ya da oyunu durduruyor. Steam'den başlattığımda da yeniden Launcher'ı açıyor ve hesabıma girmemi istiyor. Bilgilerimi doğru girdiğim halde bana bu uyarıyı veriyor. Ben bu hesabıma bağlamıştım ama giremedim.
Steam hesabınız başka bir Social Club hesabıyla bağlanmış, önceden bağlamışsınız demek ki başka bir şeye yanlış hatırlıyor olabilir misiniz? Social Club sitesi üzerinden bağlantıyı sonlandırabiliyordunuz yanlış değilsem.
Steam hesabınız başka bir Social Club hesabıyla bağlanmış, önceden bağlamışsınız demek ki başka bir şeye yanlış hatırlıyor olabilir misiniz? Social Club sitesi üzerinden bağlantıyı sonlandırabiliyordunuz yanlış değilsem.
Başka bir hesap ile baglanmış onu kurtaramazsanız hiçbir zaman erişim yapamayacasınız Support beni 1 ay anlamadı sürekli Steam idni at dedi her attıgımda başka bir şey vesaire istedi en sonunda yapamayız dedi
Başka bir hesap ile baglanmış onu kurtaramazsanız hiçbir zaman erişim yapamayacasınız Support beni 1 ay anlamadı sürekli Steam idni at dedi her attıgımda başka bir şey vesaire istedi en sonunda yapamayız dedi.
Başka bir hesap ile baglanmış onu kurtaramazsanız hiçbir zaman erişim yapamayacasınız Support beni 1 ay anlamadı sürekli Steam idni at dedi her attıgımda başka bir şey vesaire istedi en sonunda yapamayız dedi