GTA 4 oynanır mı?

Optimizasyonuna ne dersiniz?

GeForce 840M ile Medium ayarlarda oynayabilmen gerekiyor ama konu GTA 4 olduğu için hangi ekran kartında ne şekilde çalışacağını tahmin etmek zor. Bende RX 560 varken en yüksek ayarlarda 60-75 FPS arası oynayabilirken RX 6600'a geçtiğimde optimizasyon sorunuyla karşılaştım ve oyun bazı sahnelerde 100+ FPS verirken bazı yerlerde 40-60 arası dolanabiliyor.

Hocam optimizasyon gerçekten sıkıntı RX 580 8GB sistemde 60 FPS alamamak canımı sıkıyor. Onun dışında oynanır.

YouTube'daki testlerde Low'da 40 FPS veriyor 1080p, ama ben 768p oynayacağım acaba mediumda aynı FPS'i verir mi?

Belli olmaz hocam optimizasyonu sıkıntılı GTA 5'i rahat oynarken GTA 4 takılarak oynuyorum ama hikayesi ve fiziği için oynanır deneyin.

Hocam optimizasyon gerçekten sıkıntı RX 580 8GB sistemde 60 FPS alamamak canımı sıkıyor. Onun dışında oynanır.
Zaten ben de onu soruyorum. 20-30 fps aldıktan sonra fiziğin önemi kalmıyor ki.
Belli olmaz hocam optimizasyonu sıkıntılı GTA 5'i rahat oynarken GTA 4 takılarak oynuyorum ama hikayesi ve fiziği için oynanır deneyin.
Ben de GTA 5'i rahat oynuyorum ama işte sıkıntı çıkarsa boşuna 14 GB gidecek. Bir de crack indirsem daha fazla FPS verir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…