Çözüldü GTA 4 oynarken mavi ekran hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 11

RKDeviants

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşlemci: İntel Core İ5 11400H Ekran Kartı: RTX 3050Tİ 16GB RAM 3200mhz
RAM
16
Ekran kartı
RTX 3050Ti
İşlemci
İntel Core İ5-11400H
Evte arkadaşlar. Dün Monster laptopumla GTA 4 oynarken mavi ekran yedim. Hatayı neden yedim? Nasıl düzeltirim? Yardım eder misiniz?

mavi ekran - Google Drive

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Monster kontrol merkezi uygulamasını kaldır ayrıca klavye ile ilgili herhangi bir yazılım varsa onu da kaldır.

Vanguard'ı kaldır

Aygıt Yöneticisi'nden klavye sürücülerini kontrol et. Sorun varsa sürücülerini güncelle.

Öncelikle Monster kontrol merkezi ve klavye yazılımını kaldır ve bir süre öyle sistemin mavi ekran verip vermediğini kontrol et. Veriyorsa Vanguard'ı da kaldır.
Monster kontrol merkezi uygulamasını kaldır ayrıca klavye ile ilgili herhangi bir yazılım varsa onu da kaldır.

Vanguard'ı kaldır

Aygıt Yöneticisi'nden klavye sürücülerini kontrol et. Sorun varsa sürücülerini güncelle.

Öncelikle Monster kontrol merkezi ve klavye yazılımını kaldır ve bir süre öyle sistemin mavi ekran verip vermediğini kontrol et. Veriyorsa Vanguard'ı da kaldır.

Çözüm

Vanguard'ı kaldır.

Peki sorun ortadan kalkınca Monster kontrol mekezini geri yükleyeyim mi?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı