GTA 4 oyunda yavaşlık sorunu

omer981

Hectopat
Herkese merhaba arkadaşlar. Sistem özelliklerim şöyle;

• Intel İ5 7200U
  • AMD Radeon R5 M430 Ekran Kartı
  • 4 GB DDR4 RAM

Ve dün Steam indirimlerinden GTA 4 satın aldım. Yükledim oyun kasmıyor ama sanki böyle ağır çalışıyor en düşüğe alsam da öyle oluyor. Bunun bir çözümü var mı? Yoksa bu oyun öyle mi?

Teşekkür ederim.

GTA IV optimizasyon olarak sıkıntılı bir oyun. GTX 970 ile GTA V gibi bir oyunda ayarları köklerken, bende GTA IV'de ayarları düşürmek zorunda kalıyorum.

Kardeşim senle alakası yok Gta 4'ün optimazyonu kötü hemde çok kötü oyun böyle ağır çekim de gider gibi ama yapıcak bir şey yok yani senle alakası yok.Dua et kasmıyor,çoğu pc ler süper kalite de olduğu halde kasma yapıyor.Saygılar İyi Geceler :)

Kardeşim senle alakası yok Gta 4'ün optimazyonu kötü hemde çok kötü oyun böyle ağır çekim de gider gibi ama yapıcak bir şey yok yani senle alakası yok.Dua et kasmıyor,çoğu pc ler süper kalite de olduğu halde kasma yapıyor.Saygılar İyi Geceler :)

Teşekkür ederim hocam. Bunu düzeltmenin bir yolu var mıdır ki? Gta 4 çok güzel ama böyle sorunlar oyunu bitiriyor...

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı