GTA 4'e ara ara güncellemeler gelmeye devam ediyor, en son 877.3/1.8GB boyutunda güncelleme aldı. Güncelleme içeriği belirtilmiyor.
Sizce Rockstar Games GTA 6 öncesi ışın izlemeli GTA 4 Remastered patlatır mı?
GTA 4'e ara ara güncellemeler gelmeye devam ediyor, en son 877.3/1.8GB boyutunda güncelleme aldı. Güncelleme içeriği belirtilmiyor.
Remake yapılması da bana absürt geliyor ve niye yapsınlar ki yeni GTA yapabilecekken, zaman israfı olur. Rockstar Games en fazla Remastered yapar, remake kültürleri yok.
Remake yapılması da bana absürt geliyor ve niye yapsınlar ki yeni GTA yapabilecekken, zaman israfı olur. Rockstar Games en fazla Remastered yapar, Eemake kültürleri yok.
Yaparlar veya yapacaklar demedim. GTA 4 yıllardır o kadar soruna sahip ki Rockstar eğer GTA 4 için yeni projeye girişirse bu Remastered olmaz, Remake olur diyorum.
Yaparlar veya yapacaklar demedim. GTA 4 yıllardır o kadar soruna sahip ki Rockstar eğer GTA 4 için yeni projeye girişirse bu Remastered olmaz, Remake olur diyorum.