Berk Chelik Hectopat Katılım 26 Nisan 2021 Mesajlar 2.228 Çözümler 7 2 Ekim 2022 #1 Oyunun renkleri çok soluk olduğu için oynama hevesim kaçıyor, sistemimi yormayacak bir renk & grafik modu tarzı bir şey önerir misiniz? 16 GB RAM RX 6400 4 GB i3 10100f
Oyunun renkleri çok soluk olduğu için oynama hevesim kaçıyor, sistemimi yormayacak bir renk & grafik modu tarzı bir şey önerir misiniz? 16 GB RAM RX 6400 4 GB i3 10100f
2 293735 Kilopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 6.890 Makaleler 15 Çözümler 33 2 Ekim 2022 #2 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Benim bunlar hoşuma gitmişti, sonuncunun indirme linkini bulamadım ama bulabilirsem ben olsam sonuncuyu indiririm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Benim bunlar hoşuma gitmişti, sonuncunun indirme linkini bulamadım ama bulabilirsem ben olsam sonuncuyu indiririm.
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2022 #3 Ben oyunu öyle kabul ettim o yüzden güzel bulmadım.
2 293735 Kilopat Katılım 23 Aralık 2019 Mesajlar 6.890 Makaleler 15 Çözümler 33 2 Ekim 2022 #4 walter wick dedi: Ben oyunu öyle kabul ettim o yüzden güzel bulmadım. Genişletmek için tıkla... Bence sonuncusu efsane duruyor, GTA4'ün havası adamı çok bayıyor benim sırf renklerden oynayasım gelmiyor oyunu.
walter wick dedi: Ben oyunu öyle kabul ettim o yüzden güzel bulmadım. Genişletmek için tıkla... Bence sonuncusu efsane duruyor, GTA4'ün havası adamı çok bayıyor benim sırf renklerden oynayasım gelmiyor oyunu.
walter wick Kilopat Katılım 5 Kasım 2021 Mesajlar 4.924 Makaleler 1 Çözümler 72 Yer albuquerque Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Ekim 2022 #5 293735 dedi: Bence sonuncusu efsane duruyor, GTA4'ün havası adamı çok bayıyor benim sırf renklerden oynayasım gelmiyor oyunu. Genişletmek için tıkla... Evet sonuncusu güzel duruyor ama 1.si çok kötü orijinal tercihimdir ayarlardan 1-2 ayaralar güzel görüntü alınabiliyor.
293735 dedi: Bence sonuncusu efsane duruyor, GTA4'ün havası adamı çok bayıyor benim sırf renklerden oynayasım gelmiyor oyunu. Genişletmek için tıkla... Evet sonuncusu güzel duruyor ama 1.si çok kötü orijinal tercihimdir ayarlardan 1-2 ayaralar güzel görüntü alınabiliyor.