Çözüldü GTA 4 "resource usage 512 MB" sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

berkeist

Hectopat
1624792703041.png

Merhabalar. Fotoğrafta gördüğünüz gibi resource usage 512 MB gösteriyor fakat benim ekran kartım 6 GB. Hiçbir ayarı Very High'a çekemiyorum. Sorunu, çözümü nedir?

Çözüm
Benim ekran kartım 2 GB olmasına rağmen bende de 512MB sorunu vardı. Steam kütüphaneden oyunun özelliklerine tıklayıp başlatma seçenekleri yazan yere -availablevidmem 2996 yazın. 512MB sorunu ortadan kalkacaktır.
Benim ekran kartım 2 GB olmasına rağmen bende de 512MB sorunu vardı. Steam kütüphaneden oyunun özelliklerine tıklayıp başlatma seçenekleri yazan yere -availablevidmem 2996 yazın. 512MB sorunu ortadan kalkacaktır.

Çözüm

Senin dediğinin 6 GB olanını yaptım, işe yaradı. Teşekkürler dostum.
Sizin için şunu buldum umarım yardımcı olur hocam.

İşime yaradı hocam sağ olun sorunu çözdüm.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı