Çözüldü GTA 4 "resource usage 512 MB" sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10

berkeist

Hectopat

Merhabalar. Fotoğrafta gördüğünüz gibi resource usage 512 MB gösteriyor fakat benim ekran kartım 6 GB. Hiçbir ayarı Very High'a çekemiyorum. Sorunu, çözümü nedir?

Çözüm
Benim ekran kartım 2 GB olmasına rağmen bende de 512MB sorunu vardı. Steam kütüphaneden oyunun özelliklerine tıklayıp başlatma seçenekleri yazan yere -availablevidmem 2996 yazın. 512MB sorunu ortadan kalkacaktır.
Siz kökleyip uygulayın. Sorunsuz kullanıyorsanız sorun yok. Laptopta oynarken Intel kartı görüyordu ama sizin gibi ayarları yükselttiğimde de sorunsuz GTX 860M kullanıyordu.

Alamıyorum ki işte. Texture quality mesela medium gösteriyor High'a alamıyorum geri medium'a çekiyor.

Benim ekran kartım 2 GB olmasına rağmen bende de 512MB sorunu vardı. Steam kütüphaneden oyunun özelliklerine tıklayıp başlatma seçenekleri yazan yere -availablevidmem 2996 yazın. 512MB sorunu ortadan kalkacaktır.

Çözüm

Senin dediğinin 6 GB olanını yaptım, işe yaradı. Teşekkürler dostum.

İşime yaradı hocam sağ olun sorunu çözdüm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…