mustafa31232
Megapat
Daha fazla
Selam dostlar, benim ilk Steam hesabımda satın aldığım GTA IV (2015 yılında almıştım) giriş yaparken kullandığım Rockstar Games hesabımı hatırlamıyorum. Sonrasında aradan zaman geçtiğinde başka bir Steam hesabımda GTA V aldım. GTA IV ise aile paylaşımı üzerinden tek bir hesaptan oynuyordum (yani 1. hesabımı aile paylaşımı yaparak 2. hesabımda kullanıyordum). GTA V aldığımda başka bir Rockstar Games hesabı açtım ve bu ikinci hesabımda GTA 4 gözüküyor. Evet birazcık karışık, özetle 1. Steam hesabıma kayıtlı Rockstar Games hesabımdaki GTA IV 2. Rockstar Games hesabımda gözüküyor.
Play on Steam'a bastıktan sonra Rockstar Games hesabımdan çıkmamı istiyor.
Çıkış yaptığım zamanda ise giriş yapmam için e-posta ve şifremi soruyor ve hatırlamıyorum bunu nasıl bulabilirim?
Ve son olarak yaşadığım problem şu şekilde. Benim bu 2. Steam hesabımdan aile paylaşımı ile oynadığım GTA 4 son zamanlarda açılmamaya başladı. Rockstar Games Game Launcher programında quittıng yazısı çıkıp oyundan atıyor. Sonrasında ise asıl Steam hesabıma geçip GTA IV açtım ve böyle bir sorun yaşadım.
Çözmem için muhtemelen 1. Rockstar Games hesabımı hatırlamam lazım ama ne e-postamı hatırlıyorum ne şifremi hatırlıyorum ne kurtarabilecek bir şey hatırlıyorum :/. Yardımcı olursanız sevinirim dostlar teşekkürler. <3
Play on Steam'a bastıktan sonra Rockstar Games hesabımdan çıkmamı istiyor.
Çıkış yaptığım zamanda ise giriş yapmam için e-posta ve şifremi soruyor ve hatırlamıyorum bunu nasıl bulabilirim?
Ve son olarak yaşadığım problem şu şekilde. Benim bu 2. Steam hesabımdan aile paylaşımı ile oynadığım GTA 4 son zamanlarda açılmamaya başladı. Rockstar Games Game Launcher programında quittıng yazısı çıkıp oyundan atıyor. Sonrasında ise asıl Steam hesabıma geçip GTA IV açtım ve böyle bir sorun yaşadım.
Çözmem için muhtemelen 1. Rockstar Games hesabımı hatırlamam lazım ama ne e-postamı hatırlıyorum ne şifremi hatırlıyorum ne kurtarabilecek bir şey hatırlıyorum :/. Yardımcı olursanız sevinirim dostlar teşekkürler. <3