GTA 4 Rockstar Games Launcher'da Windows Games for Live- Save data sorunu

İşletim sistemi
Windows 10

Akslepios7

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
İşletim Sistemi Microsoft Windows 11 Pro
İşlemci 13th Gen Intel(R) Core(TM) i9-13900K
Ekran Kartı NVIDIA GeForce RTX 4070 Ti (12.0 GB) / Intel(R) UHD Graphics 770 (2.0 GB)
Bellek 25.4 GB Ücretsiz (31.8 GB Toplam)
Monitör Varsayılan Monitör (2560 x 1440 @ 279 Hz)
Disk kapasitesi 2555.5 GB Ücretsiz (3747.5 GB Toplam)
Ses Realtek High Definition Audio
Anakart Micro-Star International Co., Ltd. (PRO B760M-A WIFI (MS-7D99))
Merhabalar.
İlk defa konu oluşturacak kadar sıkıştım ve yaklaşık iki gündür uğraşıyorum bir türlü çözemedim.
Oyunu Steam üzerinden satın aldım herhangi bir sıkıntı yok indirdim oyuna girmeye çalışıyorum fakat bu hatayı veriyor ve hiçbir yerde çözümü yok gerçekten kafayı yemek üzereyim.
Games for Windows Live bilgisayarda kurulu oyunu ilk kez oynayacağım herhangi bir Save dosyam falan yok.
Denediğim yöntemler ise bayağı fazla ama bir iki örnek vermek gerekirse kaldırıp tekrar yüklemek ve oyun dosyalarını doğrulamak olabilir.
Lütfen yardımcı olabilecek bir kişi varsa çok sevinirim.

Dosya Ekleri

• Screenshot_1.png
    Screenshot_1.png
    20,7 KB · Görüntüleme: 302
  • Screenshot_2.png
    Screenshot_2.png
    16,9 KB · Görüntüleme: 232
Son düzenleme:
Cancel dediğinizde devam edemiyor musunuz? Yeni başladıysanız zaten bir Save dosyasına sahip olmamanız gerekiyor.

Yok maalesef. Cancel diyorum devam etmiyor. Ok dersem de ikinci görseldeki gibi bir hata veriyor ve kapanıyor bu kadar.

Eğer bilgisayarınızda Windows Live varsa kaldırın konudaki linkten indirip deneyin.

Denedim. Şu an zaten güncel Windows Live yok maalesef kaldırıldığı için güncel yok. En güncelini bulup yükledim deyim.

Bu sorunla ilgili hala bir çözüm yok mu acaba?

Merhabalar.
İlk defa konu oluşturacak kadar sıkıştım ve yaklaşık iki gündür uğraşıyorum bir türlü çözemedim.
Oyunu Steam üzerinden satın aldım herhangi bir sıkıntı yok indirdim oyuna girmeye çalışıyorum fakat bu hatayı veriyor ve hiçbir yerde çözümü yok gerçekten kafayı yemek üzereyim.
Games for Windows Live bilgisayarda kurulu oyunu ilk kez oynayacağım herhangi bir Save dosyam falan yok.
Denediğim yöntemler ise bayağı fazla ama bir iki örnek vermek gerekirse kaldırıp tekrar yüklemek ve oyun dosyalarını doğrulamak olabilir.
aga konuyla ilgili bir çözüm yolu buldunmu ? ben hala bu sorunla karşı karşıyayım

Merhabalar.
aga konuyla ilgili bir çözüm yolu buldunmu ? ben hala bu sorunla karşı karşıyayım

Merhaba.

Sorunu çözdün mü acaba?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı