Crysusİmposter Centipat Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 181 Makaleler 1 Dün 23:38 #1 Selamun aleyküm arkadaşlar, GTA 4'e RTX modu geldiği hakkında haber gördüm. Nasıl yapabilirim, yardımcı olur musunuz?
Selamun aleyküm arkadaşlar, GTA 4'e RTX modu geldiği hakkında haber gördüm. Nasıl yapabilirim, yardımcı olur musunuz?
Topal ali Yoctopat Katılım 30 Kasım 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:44 #2 Hocam Gta 4 Te rtx modu olduğunu duşunmuyorum ama benzer modları bulmak istiyorsan modland openıv gibi yerlerden bak
Hocam Gta 4 Te rtx modu olduğunu duşunmuyorum ama benzer modları bulmak istiyorsan modland openıv gibi yerlerden bak
Crysusİmposter Centipat Katılım 4 Ocak 2024 Mesajlar 181 Makaleler 1 Dün 23:47 #3 Topal ali dedi: Hocam Gta 4 Te rtx modu olduğunu duşunmuyorum ama benzer modları bulmak istiyorsan modland openıv gibi yerlerden bak Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış anlamadıysam Rockstar kendisi getirmiş.
Topal ali dedi: Hocam Gta 4 Te rtx modu olduğunu duşunmuyorum ama benzer modları bulmak istiyorsan modland openıv gibi yerlerden bak Genişletmek için tıkla... Hocam yanlış anlamadıysam Rockstar kendisi getirmiş.
Topal ali Yoctopat Katılım 30 Kasım 2025 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 23:50 #4 Crysusİmposter dedi: Hocam yanlış anlamadıysam Rockstar kendisi getirmiş. Genişletmek için tıkla... Hocam ne kadar doğrudur bilmiyorum ama böyle bir video var bak istersen Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Crysusİmposter dedi: Hocam yanlış anlamadıysam Rockstar kendisi getirmiş. Genişletmek için tıkla... Hocam ne kadar doğrudur bilmiyorum ama böyle bir video var bak istersen Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et