Meth41 Kilopat Katılım 5 Eylül 2016 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #1 Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi GTA 4'ün FPS sınırı 59 FPS'de kalıyor. Çözünürlükte 1920x1080 144Hz ayarlı fakat fazlasını vermiyor. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Şubat 2021
Arkadaşlar başlıkta gördüğünüz gibi GTA 4'ün FPS sınırı 59 FPS'de kalıyor. Çözünürlükte 1920x1080 144Hz ayarlı fakat fazlasını vermiyor.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 10 Şubat 2021 #11 Meth41 dedi: Arkadaşlar V-Sync yi hem açık hem kapalı iki türlü de denediğimde 144 hz alamıyorum. Msi Afterburner ile kontrol ediyorum Genişletmek için tıkla... GTA 4'de FPS sınırı var diye biliyorum. NVIDIA ayarlarında Düşey senkrizasyonu kapatın belki olur. Artı 0 Eksi
Meth41 dedi: Arkadaşlar V-Sync yi hem açık hem kapalı iki türlü de denediğimde 144 hz alamıyorum. Msi Afterburner ile kontrol ediyorum Genişletmek için tıkla... GTA 4'de FPS sınırı var diye biliyorum. NVIDIA ayarlarında Düşey senkrizasyonu kapatın belki olur.
KS KS Meth41 Kilopat Katılım 5 Eylül 2016 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #12 William Crusader dedi: GTA 4'de FPS sınırı var diye biliyorum. NVIDIA ayarlarında Düşey senkrizasyonu kapatın belki olur. Genişletmek için tıkla... Denedim hala düzelmedi. Bunu arttırmak mümkün değil mi acaba? Artı 0 Eksi
William Crusader dedi: GTA 4'de FPS sınırı var diye biliyorum. NVIDIA ayarlarında Düşey senkrizasyonu kapatın belki olur. Genişletmek için tıkla... Denedim hala düzelmedi. Bunu arttırmak mümkün değil mi acaba?
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 10 Şubat 2021 #13 Meth41 dedi: Denedim hala düzelmedi. Bunu arttırmak mümkün değil mi acaba? Genişletmek için tıkla... Değil diye biliyorum. GTA 4 zaten FPS sorunlu. Artı 0 Eksi
Meth41 dedi: Denedim hala düzelmedi. Bunu arttırmak mümkün değil mi acaba? Genişletmek için tıkla... Değil diye biliyorum. GTA 4 zaten FPS sorunlu.
K KITT Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 5 Ağustos 2016 Mesajlar 3.996 Makaleler 6 Çözümler 336 Yer Nordrhein-Westfalen 10 Şubat 2021 #14 NVIDIA Denetim Masası > 3D Ayarlarının Yönetilmesi > Program Ayarları kısmına girip GTA IV ayarlarından düşey senkronizasyonu hızlı yapıp dener misin? Artı 0 Eksi
NVIDIA Denetim Masası > 3D Ayarlarının Yönetilmesi > Program Ayarları kısmına girip GTA IV ayarlarından düşey senkronizasyonu hızlı yapıp dener misin?
KS KS Meth41 Kilopat Katılım 5 Eylül 2016 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #15 KITT dedi: NVIDIA Denetim Masası > 3D Ayarlarının Yönetilmesi > Program Ayarları kısmına girip GTA IV ayarlarından düşey senkronizasyonu hızlı yapıp dener misin? Genişletmek için tıkla... Denedim ama hala bir değişim yok. Yaptıktan sonra oyunu kapatıp açmam gerekmiyor değil mi? Artı 0 Eksi
KITT dedi: NVIDIA Denetim Masası > 3D Ayarlarının Yönetilmesi > Program Ayarları kısmına girip GTA IV ayarlarından düşey senkronizasyonu hızlı yapıp dener misin? Genişletmek için tıkla... Denedim ama hala bir değişim yok. Yaptıktan sonra oyunu kapatıp açmam gerekmiyor değil mi?
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 10 Şubat 2021 #16 Meth41 dedi: Denedim ama hala bir değişim yok. Yaptıktan sonra oyunu kapatıp açmam gerekmiyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bence çok denemeyin. Boşa zaman kaybı olur. How do i get over 60 fps in GTA 4 ?? :: Grand Theft Auto IV: The Complete Edition General Discussions I have the specs to easily do it 16gb Ram AMD FX 8350, GTX 970 ASUS Strix why does it stutter can someone help thanks Happy Holidays steamcommunity.com Artı 0 Eksi
Meth41 dedi: Denedim ama hala bir değişim yok. Yaptıktan sonra oyunu kapatıp açmam gerekmiyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Hocam bence çok denemeyin. Boşa zaman kaybı olur. How do i get over 60 fps in GTA 4 ?? :: Grand Theft Auto IV: The Complete Edition General Discussions I have the specs to easily do it 16gb Ram AMD FX 8350, GTX 970 ASUS Strix why does it stutter can someone help thanks Happy Holidays steamcommunity.com
K KITT Terapat Zamanın Tanığı Çözüme Giden Yol Katılım 5 Ağustos 2016 Mesajlar 3.996 Makaleler 6 Çözümler 336 Yer Nordrhein-Westfalen 10 Şubat 2021 #17 Meth41 dedi: Denedim ama hala bir değişim yok. Yaptıktan sonra oyunu kapatıp açmam gerekmiyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Tam hatırlamıyorum bu detayı fakat oyunu kapatıp ayarı uygulayarak tekrar açmayı denemen daha doğru olur. Artı 0 Eksi
Meth41 dedi: Denedim ama hala bir değişim yok. Yaptıktan sonra oyunu kapatıp açmam gerekmiyor değil mi? Genişletmek için tıkla... Tam hatırlamıyorum bu detayı fakat oyunu kapatıp ayarı uygulayarak tekrar açmayı denemen daha doğru olur.
KS KS Meth41 Kilopat Katılım 5 Eylül 2016 Mesajlar 77 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Şubat 2021 #18 KITT dedi: Tam hatırlamıyorum bu detayı fakat oyunu kapatıp ayarı uygulayarak tekrar açmayı denemen daha doğru olur. Genişletmek için tıkla... Yok denediğimde de olmuyor. Fakat çok saçma bir durum bu. Çözünürlük ayarlarında 1920x1080(144hz) ayarı var ve onu seçiyorum ama olmuyor. Artı 0 Eksi
KITT dedi: Tam hatırlamıyorum bu detayı fakat oyunu kapatıp ayarı uygulayarak tekrar açmayı denemen daha doğru olur. Genişletmek için tıkla... Yok denediğimde de olmuyor. Fakat çok saçma bir durum bu. Çözünürlük ayarlarında 1920x1080(144hz) ayarı var ve onu seçiyorum ama olmuyor.
William Crusader Hectopat Katılım 11 Kasım 2020 Mesajlar 5.371 Makaleler 1 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 10 Şubat 2021 #19 Meth41 dedi: Yok denediğimde de olmuyor. Fakat çok saçma bir durum bu. Çözünürlük ayarlarında 1920x1080(144hz) ayarı var ve onu seçiyorum ama olmuyor. Genişletmek için tıkla... GTA 4 rezalet optimizasyona sahip bir oyun. Maalesef 59 FPS limiti var. Artı 0 Eksi
Meth41 dedi: Yok denediğimde de olmuyor. Fakat çok saçma bir durum bu. Çözünürlük ayarlarında 1920x1080(144hz) ayarı var ve onu seçiyorum ama olmuyor. Genişletmek için tıkla... GTA 4 rezalet optimizasyona sahip bir oyun. Maalesef 59 FPS limiti var.