GorkemDere11 Hectopat Katılım 10 Mart 2016 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Mart 2016 #1 3 Hafta önce GTA 4'dü aldım. Bilgisayara format attım sonunda yükledim. 1 oynayayım dedim başladım oynamaya oyunu oynadım. Sonra kayıt et dedi her şeyi girdim ama offline araştırdım ama yoktu kabul etmiyor ne yapmam gerek herşeyi yaptım. Son düzenleyen: Moderatör: 10 Mart 2016
3 Hafta önce GTA 4'dü aldım. Bilgisayara format attım sonunda yükledim. 1 oynayayım dedim başladım oynamaya oyunu oynadım. Sonra kayıt et dedi her şeyi girdim ama offline araştırdım ama yoktu kabul etmiyor ne yapmam gerek herşeyi yaptım.
9 9544 Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2012 Mesajlar 7.016 Makaleler 46 Çözümler 5 Yer Dark Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2016 #2 GTA IV'nin bu durumu zaten baş belası. Ben bu şekilde save dosyamı yedekliyordum ve her zaman da çalışırdı. GTA IV save dosyası yedekleme ve kurulum rehberi
GTA IV'nin bu durumu zaten baş belası. Ben bu şekilde save dosyamı yedekliyordum ve her zaman da çalışırdı. GTA IV save dosyası yedekleme ve kurulum rehberi