GTA 4 save dosyası açılmıyor

Makaleler
6
Daha fazla  
Dostlarım GTA 4'ü 100%'e kasmaya çalışıyordum. Sonra bir anda oyun kapandı. Dosyaların hasar görmüş olabileceğini düşündüm ki haklıymışım. Oyunu silip yeniden yükledim ve save dosyam artık açılmıyor. 3 adet yedek dosyam vardı onlar da açılmıyor. 1.0.7.0 sürümündeyim. Yükleniyor ekranı geliyor ama oyun hata vermeden kapanıyor. Kurtarmamın yolu var mı yoksa 126301238913923. save dosyamı mı açmak zorundayım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Oyun korsan anladığım kadarı ile, senin crack bozuk. Başka bir yerden indir.
1704637779893.png

Oyun korsan anladığım kadarı ile, senin crack bozuk. Başka bir yerden indir.
Nerden anladın çok merak ettim ya.

Son düzenleme:
Artı -1 Eksi
  • Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayın ve yeniden deneyin.
  • Belgelerim > Rockstar Games > GTA IV > Profiles dizinindeki, dosya adı "SGTA411, SGTA413 vb." olan dosyaları yedekleyip silin ve yeniden deneyin.

• Oyun dosyalarının bütünlüğünü doğrulayın ve yeniden deneyin.
  • Belgelerim > Rockstar Games > GTA IV > Profiles dizinindeki, dosya adı "SGTA411, SGTA413 vb." olan dosyaları yedekleyip silin ve yeniden deneyin.
Zaten yaptım hocam. Eklemek isterim ki, GTASnp'den save downgrade'de denedim.

Hocam keşke hiç almasaydınız. GTA 4 Steam verisyonu Türkiye'de yeni bir güne uyanmaktan daha sinir bozucudur. Steam verisyonunda en düşük ayarlarda 10 FPS falan alırken korsan versiyonunda 30-40 FPS alıyordum. Bu testi yaparken de bütün koşullar aynıydı.

Hocam keşke hiç almasaydınız. GTA 4 Steam verisyonu Türkiye'de yeni bir güne uyanmaktan daha sinir bozucudur. Steam verisyonunda en düşük ayarlarda 10 FPS falan alırken korsan versiyonunda 30-40 FPS alıyordum. Bu testi yaparken de bütün koşullar aynıydı.
Hocam biliyorum. Rehberim vesaire var. O yüzden downgrade yapıyorum çünkü oyun aç dediğim zaman Rockstar launcher'a yönlendiriyor ve Steam'de oyna ibaresiyle karşılaşıyorum. Downgradelemek zorundayım. Türkçe yama kurmuştum ve onunla alakalı olabileceğini düşünüyorum. Save dosyamın ismini değiştirememin bir yolu var mı acaba?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı