AkifLk54 Decapat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #1 RAM 16 Ekran kartı İntel UHD 360 İşlemci intel GTA 4 oynuyordum altf4 attım ve birkaç saat sonra tekrar girdiğimde bana oyun kaydınının bozulduğu için açılmadığını söyledi nasıl çözeceğim bu sorunu yardım eder misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2023
GTA 4 oynuyordum altf4 attım ve birkaç saat sonra tekrar girdiğimde bana oyun kaydınının bozulduğu için açılmadığını söyledi nasıl çözeceğim bu sorunu yardım eder misiniz?
Çözüm proyic 11 Aralık 2023 AkifLk54 dedi: ben bunu ne yapacağım hangi dosyaya atacağım? Genişletmek için tıkla... Dosyayı belgeler/ Rockstar games/ GTA IV. Ondan sonra Save Games klasörünü göreceksin. Onun içindeki dosyalarla indirdiğini atıcaksın. Kaynak ; Çözüldü: GTA 4 bitirilmiş Save dosyası Save dosyası indiriyorum ama aktif olmuyor. %100 olsun olabilirse. Bir de nasıl aktarıldığını ve oyun içi aktif edildiğini yazarsanız sevinirim. www.technopat.net Kendim yazmak istedim ama yazıcağım şey burada var zaten. AkifLk54 dedi: ben bunu ne yapacağım hangi dosyaya atacağım? Genişletmek için tıkla... Linke girin orda dediğiniz görevin inglizcesi translate ile çeviri yaparsanız türkçesi ile indirebilirsiniz.
AkifLk54 dedi: ben bunu ne yapacağım hangi dosyaya atacağım? Genişletmek için tıkla... Dosyayı belgeler/ Rockstar games/ GTA IV. Ondan sonra Save Games klasörünü göreceksin. Onun içindeki dosyalarla indirdiğini atıcaksın. Kaynak ; Çözüldü: GTA 4 bitirilmiş Save dosyası Save dosyası indiriyorum ama aktif olmuyor. %100 olsun olabilirse. Bir de nasıl aktarıldığını ve oyun içi aktif edildiğini yazarsanız sevinirim. www.technopat.net Kendim yazmak istedim ama yazıcağım şey burada var zaten. AkifLk54 dedi: ben bunu ne yapacağım hangi dosyaya atacağım? Genişletmek için tıkla... Linke girin orda dediğiniz görevin inglizcesi translate ile çeviri yaparsanız türkçesi ile indirebilirsiniz.
proyic Hectopat Katılım 11 Haziran 2020 Mesajlar 612 Çözümler 12 11 Aralık 2023 #11 AkifLk54 dedi: Ben bugün save dosyamı kurtarmaya çalışırken oraya girdim ancak orada saves klasörü yoktu kendim save yazıp klasör oluştursam çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Saves yoksa profiles vardır onun içine atın veya dediğiniz gibi oluşturup atabilirsiniz. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2023 Artı 0 Eksi
AkifLk54 dedi: Ben bugün save dosyamı kurtarmaya çalışırken oraya girdim ancak orada saves klasörü yoktu kendim save yazıp klasör oluştursam çalışır mı? Genişletmek için tıkla... Saves yoksa profiles vardır onun içine atın veya dediğiniz gibi oluşturup atabilirsiniz.
KS KS AkifLk54 Decapat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 55 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Aralık 2023 #12 Şebnem Ferah dedi: Ana dizinde var, görevinin adı a revenger's tragedy. Genişletmek için tıkla... O final değil mi? Ben daha oralarda değilim. proyic dedi: Saves yoksa profiles vardır onun içine atın veya dediğiniz gibi oluşturup atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yardımınız için teşekkürler. Son düzenleyen: Moderatör: 11 Aralık 2023 Artı 0 Eksi
Şebnem Ferah dedi: Ana dizinde var, görevinin adı a revenger's tragedy. Genişletmek için tıkla... O final değil mi? Ben daha oralarda değilim. proyic dedi: Saves yoksa profiles vardır onun içine atın veya dediğiniz gibi oluşturup atabilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yardımınız için teşekkürler.
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.227 Makaleler 9 Çözümler 150 Yer Ankara🥀 11 Aralık 2023 #13 AkifLk54 dedi: O final değil mi? Ben daha oralarda değilim. Yardımınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Tam nerde kaldın? Artı 0 Eksi
AkifLk54 dedi: O final değil mi? Ben daha oralarda değilim. Yardımınız için teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Tam nerde kaldın?