G Gürkan Demir Decapat Katılım 14 Aralık 2018 Mesajlar 114 4 Ocak 2019 #2 Steam'dan GTA 4 aldım. Oyun açılıyor, logo geldikten sonra siyah ekran gelip oyundan çıkıyor. Çözümünü bilen varsa yazabilir mi? Son düzenleyen: Moderatör: 4 Ocak 2019
Steam'dan GTA 4 aldım. Oyun açılıyor, logo geldikten sonra siyah ekran gelip oyundan çıkıyor. Çözümünü bilen varsa yazabilir mi?
oduncu_yılmaz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 17 Aralık 2018 Mesajlar 2.235 Çözümler 13 Yer Ordu Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Ocak 2019 #3 Oyun en son sürüm mü değilse güncelleyin. Artı 0 Eksi
VanellopeVonSchweetz Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2018 Mesajlar 1.044 Çözümler 1 5 Ocak 2019 #4 Silinen üye dedi: Steam'dan GTA 4 aldım. Oyun açılıyor, logo geldikten sonra siyah ekran gelip oyundan çıkıyor. Çözümünü bilen varsa yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Oyunun kurulu olduğu klasöre gidin. GTA IV ve GTA IV Launcher dosyalarının özelliklerini açıp tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak seçeneğini işaretleyin ikisinde de. sonra tekrar açmayı deneyin. Artı 0 Eksi
Silinen üye dedi: Steam'dan GTA 4 aldım. Oyun açılıyor, logo geldikten sonra siyah ekran gelip oyundan çıkıyor. Çözümünü bilen varsa yazabilir mi? Genişletmek için tıkla... Oyunun kurulu olduğu klasöre gidin. GTA IV ve GTA IV Launcher dosyalarının özelliklerini açıp tam ekran iyileştirmelerini devre dışı bırak seçeneğini işaretleyin ikisinde de. sonra tekrar açmayı deneyin.