Çözüldü Gta 4 Starta basınca açılmama sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

Semih125222

Hectopat
Daha fazla  
Bu sorun bir çok kişide varmış bende bu sorundan madurdum sorunu çözünce bu bilgiyi paylaşayım dedim.

1. Gta 4 ün klasörüne gir commandline adında bi metin belgesi oluştur. İçine aşağıdaki komutu yaz:

Kod:
    -availablevidmem 100.0

2. Gta 4 ün klasöründeki launchGTAIV.exe'ye sag tıkla ve kısayol oluştur de.
  3. Oluşturdugun kısayola sag tıkla ve özellikler de ve hedef kısmına gel.
  4. Hedefin sonuna boşluk bırakarak bunu yaz -availablevidmem 100.0. Böyle olmalı

Kod:
    D:\Games\Grand Theft Auto IV\LaunchGTAIV.exe" -availablevidmem 100.0

5. Oyuna kısayoldan gir.

Eger işe yaramassa (-availablevidmem 100.0) 100.0 kısmını degiştirin 50.0 veya rasgele bişiyler yapın.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sorun bir çok kişide varmış bende bu sorundan madurdum sorunu çözünce bu bilgiyi paylaşayım dedim.

1. Gta 4 ün klasörüne gir commandline adında bi metin belgesi oluştur. İçine aşağıdaki komutu yaz:

Kod:
    -availablevidmem 100.0

2. Gta 4 ün klasöründeki launchGTAIV.exe'ye sag tıkla ve kısayol oluştur de.
  3. Oluşturdugun kısayola sag tıkla ve özellikler de ve hedef kısmına gel.
  4. Hedefin sonuna boşluk bırakarak bunu yaz -availablevidmem 100.0. Böyle olmalı

Kod:
    D:\Games\Grand Theft Auto IV\LaunchGTAIV.exe" -availablevidmem 100.0

5. Oyuna kısayoldan gir.

Eger işe yaramassa (-availablevidmem 100.0) 100.0 kısmını degiştirin 50.0 veya rasgele bişiyler yapın.
herşeyi denedim olmadı

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı