GTA 4 The Complete Edition 1.2.0.59'e mod kurulmuyor

Mahmuttx

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar indirimde oynarım diye GTA IV the Complete Edition satın aldım fakat mod kuramıyorum. Videolar falan izledim fakat anlamadım. Sanırım GTA4 eski halinin mod kurma videoları var, oyunun klasörünü kopyalayıp Steam'ı kapatıyorum. (Oyunu Steam'e bağımsız çalışsın modları onda deneyeyim diye) fakat Rockstar uygulaması açılıyor ve oyunu çalıştıramıyorum. Steam'den giriş yapın diyor, oyuna yama kuruyorum giriyorum yama olmuş fakat çıkıp tekrar girdiğimde açılmıyor.

Silip baştan yükleme veya dosya bütünlüğünü doğrulama yapmam gerekiyor. Uzun lafın kısası mod kurmamın bir yolu var mı? (oyunun sürümü 1.2.0.59)

Son düzenleyen: Moderatör:
İndirmek istediğin örnek bir modun linkini paylaşabilir misin? İnternette sadece crackli GTA 4'ün kurulumunu bulursun. Steam'de işler biraz daha farklı ilerliyor. Paylaşacağın mod linkindeki dosyaları incelersem yardımcı olabilirim(Steam'e nasıl entegre edebileceğimi görebilmek adına aynı sorunu Counter-Strike Source'da yaşamıştım ondaki mantıkla aynı olduğunu düşünüyorum. Aynı oyun Steam üzerinde bende de var senin için inceleyebilirim).

Definitive Edition modu varmış onu indirecektim ama kurunca calismadi surumu eskidir belki modun ama dedigim gibi turkce yamada kursam ayni olay oluyor turkce yama kurunca oyun açılıyor ama 2. Girişte acilmiyor mod kurduğum zaman o dosyalari hangi klasore atmam gerektigi bazilarinda yaziyor bazilarinda eski gta4 icin yaziyor atiyorum ama oyuna basínca rockstar launcher aciliyor ve sonrasinda oyun siyah ekran verip atıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…