GTA 4 The Definitive Edition Çıkacak mı?

GTA 4 değil de RDR1 remake lazım PC için. Rockstar ilk bu projeye ağırlık verir bence.

Çıkar fakat 5 yıl sonra filan olur heralde. Oyunun grafikleri hala iyi durumda.

Resmi olmadığı için ben çıkacağını sanmıyorum. GTA 4 Fizik ve karanlık, intikam hikayesi ile GTA 5'ten bazı iyi yanları var.

GTA 4 ve Red Dead Redemption 1 remastered versiyonları yapılıyor diye sızıntı vardı ama sonradan çeşitli sebeplerden dolayı iki oyunun da şimdilik bırakıldığı söylendi. Bu haberler güvenilir kaynaklardan geldi ama hiçbiri Rockstar'ın resmi açıklaması değildi tabi, büyük olasılıkla doğruydu. Belki GTA 6 çıktıktan sonra bu iki oyuna bir şeyler düşünürler.

Şu an için gündemde yok, pek gereği de yok gibi uzun bir süre, grafikleri günü çıkarır

GTA 4'ün fizik motoru aşırı hantal kalıyor. Biraz cila yaparak monoton ve sıkıcı oynanışından kurtarabilirler. Trilogy'den sonra kendileri anca remastered yaparlar artık. Başka firmaya vereceklerini sanmıyorum. Max Payne remake de geliyor ayrıca. Ek olarak GTA 6 duyurusu da yakın. Daha şimdi GTA 4 için uğraşacaklarını sanmam.

Bence GTA 5 daha gerçekçi.
Hocam GTA 5 zaten GTA 4teki çoğu şeyi kısmış diyorlar zaten. GTA 4'te daha gerçekçi olan şeyler:
1. Araba sürme
2. Dövüş mekaniği
3. Arabaların daha gerçekçi hasar görmesi
4. Daha az bug olması
5. Arabaların ağırlığına göre kalkış hızı değişmesi(GTA 5'te de var ama gerçekçi değil)
6. Hızlı çarparsan karakterin arabadan fırlayabilmesi(GTA 5'te de var ama GTA 4'de kat kat daha gerçekçi)
7. Arabada oturan kişilere silah tutarsan direk seni ezmiyor ya arabadan inip kaçıyo veya teslim oluyor yada geri gitmeye çalışıyor.
8. Lastiklerin havası inmesi daha gerçekçi.
9. Polis arabasıyla görev yapabiliyorsun
10. Fizikler daha gerçekçi
Daha fazla eklenebilir ben bu kadar örnek verdim.

Hocam vallahi GTA 4 de gerçekçilik dışında bir şey yok GTA 5 bana göre daha gerçekçi ben bütün GTA oyunlarını oynadım (GTA 1 GTA 2 hariç) en çok sevdiğim GTA V oldu gerçekten GTA 4 soluk karanlık araba sürerken kanser ediyor bir de hızlı çarparsan karakter fırlıyor demişsin ve GTA 4 de kat kat daha gerçekçi demişsin tamam o konularda GTA 4 daha iyi ama kat kat daha iyi değil.
Ve 7.ye katılmiyorum insan gerçekte olsa ne yapacağını bilemez can korkusundan ezer geçer.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…