Merhaba arkadaşlar, bugün Steam'dan GTA 4 aldım. Oyuna Social Club üzerinden giriş yaptım fakat Games for Windows Live üzerindende giriş yapmam lazımmış. Orayada üye oldum fakat giriş yaparken resimdeki hatayı aldım. Bunun bir çözümü varmı ? Cevaplarınız için teşekkürler.
EDİT: ''UnPn'' diye bir şey varmış. Kapatınca bu sorun düzeliyormuş. ''Zyxel P-660W Tx Series'' adlı modeme sahibim. Nasıl kapatacağım ?
2 Problems in GTA IV - Help & Support - GTAForums Yabancı bir siteden bu sorun ile ilgili bir konu buldum. Yeterli derecede İngilizcem olmadığı için çeviremedim. Çözüm burada yazıyor ise çevirip atabilirmisiniz ?
Sayın Recep Baltaş benim sana bir sorum olacak : Şu Gta 4 belası varya video çekip atmışsınız ben onu izledim ama benim PC'nin sürümü Windows 7 Ultımate. Senin dediğin gibi gta ile indirilirken yolladığı Windows-Games For Live e baktım ama o da denetim masasında yoktu. Ben de neyse diyip Windows-Games For Live'nin güncel halini indirmeye çalıştım. Setup'u var ama indirmeye kalkışınca yüklenmiyor. O açılmadığı için ben GTA 4'e de giremiyorum. Bana bir fikir versen ki anlamam Çünkü PC ile alakam yoktur Team Wiewer den bir yardım edermisin ?
Siz bilirsiniz Sayın Recep Baltaş. Bütün her şeyine baktım. Gazeteci diye geçiyorsun Facebook'ta bi yardım etsen? Benim Pc windows 7 ultımate lütfen bi yardımıma el atın
( Kısa zamanda cevap atarsanız memnun olurum. 9 aydır GTA 4 ile uğraşıyorumda lütfen ucuna kadar geldim nolur. )
Birinicisi Windows 7 umurumda değil. Artık destek vermiyorum Windows 7'ye. Rehber gayet açık ve net! İzlemeye üşeniyorsunuz sonra da gelip Teamviewer'dan yardım istyorsunuz. Var olan çözümler için kişiye özel hizmet vermemiz mümkün değil.