GTA 4 The LIVE service may be unavailable sorunu

Novaroll27

Megapat
Makaleler
5
Merhaba arkadaşlar, bugün Steam'dan GTA 4 aldım. Oyuna Social Club üzerinden giriş yaptım fakat Games for Windows Live üzerindende giriş yapmam lazımmış. Orayada üye oldum fakat giriş yaparken resimdeki hatayı aldım. Bunun bir çözümü varmı ? Cevaplarınız için teşekkürler.

EDİT: ''UnPn'' diye bir şey varmış. Kapatınca bu sorun düzeliyormuş. ''Zyxel P-660W Tx Series'' adlı modeme sahibim. Nasıl kapatacağım ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Sayın Recep Baltaş benim sana bir sorum olacak : Şu Gta 4 belası varya video çekip atmışsınız ben onu izledim ama benim PC'nin sürümü Windows 7 Ultımate. Senin dediğin gibi gta ile indirilirken yolladığı Windows-Games For Live e baktım ama o da denetim masasında yoktu. Ben de neyse diyip Windows-Games For Live'nin güncel halini indirmeye çalıştım. Setup'u var ama indirmeye kalkışınca yüklenmiyor. O açılmadığı için ben GTA 4'e de giremiyorum. Bana bir fikir versen ki anlamam Çünkü PC ile alakam yoktur Team Wiewer den bir yardım edermisin ?

Siz bilirsiniz Sayın Recep Baltaş. Bütün her şeyine baktım. Gazeteci diye geçiyorsun Facebook'ta bi yardım etsen? Benim Pc windows 7 ultımate lütfen bi yardımıma el atın

( Kısa zamanda cevap atarsanız memnun olurum. 9 aydır GTA 4 ile uğraşıyorumda lütfen ucuna kadar geldim nolur. )

Son düzenleyen: Moderatör:
Birinicisi Windows 7 umurumda değil. Artık destek vermiyorum Windows 7'ye. Rehber gayet açık ve net! İzlemeye üşeniyorsunuz sonra da gelip Teamviewer'dan yardım istyorsunuz. Var olan çözümler için kişiye özel hizmet vermemiz mümkün değil.

Rehber açık ve net:

GTA IV'ü Windows 8.1'de Sorunsuz Çalıştırın - Technopat

Son düzenleme:
Konuyu horlattığım için üzgünüm ama aynı sorunu windows 10 da alıyorum ve oyun açılmıyor donuyor kalıyor bir yardımcı olur musunuz ?

Konuyu horlattığım için üzgünüm ama aynı sorunu windows 10 da alıyorum ve oyun açılmıyor donuyor kalıyor bir yardımcı olur musunuz ?
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…