Çözüldü GTA 4 UHD Graphics'de takılı kaldı

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

902406

Picopat
Herkese iyi sosyaller NVIDIA ve Windows grafik ayarlarında yüksek performansada olan oyun UHD Graphics kullanıyor ve bencmarkta bile UHD Graphics gözüküyor sistem: GTX 1650 i7 9750H laptop RAM 8 (RAM'i 16 yapacağım yada 32) yardımcı olursanız sevinirim.

Çözüm
İnternetten modeli aratıp bakabilirsiniz.
Farklı bir yöntem ise oyun dosyaları üzerinden değiştirmek google üzerinden aratarak daha kolay sonuca ulaşabilirsiniz.
Gta 4 graphic switch tarzında yazarsanız youtube vieoları vardı.
hocam nvidia denetim masasından manuel olarak seçmeyi dener misin?

Laptopta MUX switch varsa aktif ederek yapabilirsin en kolay ben öyle oynamıştım.

İnternetten modeli aratıp bakabilirsiniz.
Farklı bir yöntem ise oyun dosyaları üzerinden değiştirmek google üzerinden aratarak daha kolay sonuca ulaşabilirsiniz.
Gta 4 graphic switch tarzında yazarsanız youtube vieoları vardı.

Çözüm
Hocam dedim ya niye dinlemeden cevap yazıyorsunuz her şey yüksek performansta.

Nasıl yapacağım bilmiyorum laptopumda var mı?
Yüksek perfomansta olup geçmemiş de olabilir? Normali zaten direk oyuna girince kartı aktifleştirmesidir.

Hocam peki başka oyunlarda nasıl olacak yine fix mi atacağım her zaman anakartta MUX switch yok.

Hocam bakarmısnız anakartta yok MUC Switch.

Son düzenleme:
Hocam peki başka oyunlarda nasıl olacak yine fix mi atacağım her zaman anakartta MUX switch yok.

Hocam bakarmısnız anakartta yok MUC Switch.
Oyun genel olarak birkaç böyle sorunu var zaten internetten arayıp bulmanız videolu çözümlerle daha kolay olur sizin için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…