GTA 4 ve GTA 5 açılmıyor

carl johson

Hectopat
Arkadaşlar, GTA 4 indirdim. Bana hata verdi, quicksfv falan indirdim. VCredist hatası verdi, yine indirdim yani hepsini indirdim ama hata veriyor.
Şimdi GTA 5 indirdim. Onda da sorun verdi, PC'de eksik dosyalar olduğunu düşünüyorum ama bir türlü düzelmiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Nereden indirdiniz ?

Ve
images (2).jpeg

Arkadaşlar, GTA 4 indirdim. Bana hata verdi, quicksfv falan indirdim. Vcredist hatası verdi, yine indirdim yani hepsini indirdim ama hata veriyor.
Şimdi GTA 5 indirdim. Onda da sorun verdi, PC'de eksik dosyalar olduğunu düşünüyorum ama bir türlü düzelmiyor.

Yüklediğiniz yerden dosya doğrulaması yapabilirsiniz.

Özellikle GTA 4'ün "kusursuz" (!) korsanlarında böyle sorunlar çıkıyor, xlive.dll diyor koyuyorsunuz DFA diyor yeniden yüklüyorsunuz VCredist diyor en sonunda sizi öldürüyor. En iyisi orjinal alın, ben aldım oldukça memnunum. GTA 5 için de hataların ekran görüntüsünü gönderirseniz yardımcı olabiliriz.

Edit: Evet biz kahin değiliz sisteminizi yazınız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı