canbeyxd Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 817 Çözümler 6 22 Mayıs 2024 #1 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hepsinin linkini koymuş ama ilk defa GTA 4 için mod kuracağım yani tam anlamıyorum benim bildiğim modlamak RAR'dan mod klasörüne taşımaktan ibaret
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Hepsinin linkini koymuş ama ilk defa GTA 4 için mod kuracağım yani tam anlamıyorum benim bildiğim modlamak RAR'dan mod klasörüne taşımaktan ibaret
basimAC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ocak 2018 Mesajlar 1.391 Çözümler 33 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Kadın 22 Mayıs 2024 #2 Video sanki gta 4 değil başka bir oyun gibi. Cidden şu oyuna mod yapması zor mu?
canbeyxd Hectopat Katılım 13 Temmuz 2020 Mesajlar 817 Çözümler 6 22 Mayıs 2024 #3 basimAC dedi: Video sanki GTA 4 değil başka bir oyun gibi. Cidden şu oyuna mod yapması zor mu? Genişletmek için tıkla... Yok hocam bildiğimiz GTA 4. iyi bilen birisinden yardım almak daha iyi.
basimAC dedi: Video sanki GTA 4 değil başka bir oyun gibi. Cidden şu oyuna mod yapması zor mu? Genişletmek için tıkla... Yok hocam bildiğimiz GTA 4. iyi bilen birisinden yardım almak daha iyi.
basimAC Megapat Zamanın Tanığı Katılım 17 Ocak 2018 Mesajlar 1.391 Çözümler 33 Yer İzmir Daha fazla Cinsiyet Kadın 22 Mayıs 2024 #4 canbeyxd dedi: Yok hocam bildiğimiz GTA 4. iyi bilen birisinden yardım almak daha iyi. Genişletmek için tıkla... Yok gta 4 olduğunu biliyorum o kadar güzel gözüküyor ki her şey ondan gta 4 değil dedim
canbeyxd dedi: Yok hocam bildiğimiz GTA 4. iyi bilen birisinden yardım almak daha iyi. Genişletmek için tıkla... Yok gta 4 olduğunu biliyorum o kadar güzel gözüküyor ki her şey ondan gta 4 değil dedim