GTA 4 vs GTA 5

Yusuf erse

Picopat
Daha fazla  
RAM
6000mhz crucial soğutuculu ram
Ekran kartı
Asus ATS 4060
Anakart
Gigabeyte a620m s2h
İşlemci
R5 7500f
Arkadaşlar selamünaleyküm, şu an Steam'de indirimde olan GTA 5 var 15 dolara düşmüş ve GTA 4 var sizce hangisi? GTA 4 hala optimizasyon sorunu var mı? Windows 11 sorun çıkarır mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Hikaye oyuncusu isen kesinlikle GTA 4 alınır. Fizikler açısından da GTA 4 daha kaliteli. GTA 5'in fizikleri aşırı yapmacık.

Performans konusunda bir şey diyemeyeceğim ama son görevde bir sorun var, çözünürlük düşürmeden final görevi yapılamıyor çoğu cihazda.

Hikaye olarak GTA 4, oynanış ve grafikler için GTA 5 öneririm. GTA 4 için optimizasyon sorunuyla karşılaşmamıştım ben.

GTA 4, arkadaşların önerdiği kadar ne hikayesi o kadar iyi ne de grafikleri iyi. İyi olduğu tek şey zamanında yapılmış olan grafik motoru onun dışındaki her konuda zayıf kalmış bir oyun. Özellikler görev dizaynı ve renk paleti çok kötü Lağım renkleriyle birlikte %90 sürekli A noktasından gidip B noktasındaki düşmanları hiçbir özel çeşitliliği olmayan dizaynıyla vuruyorsun ve C noktasına araba sürüp görevi bitiriyorsun. Çeşitlilik, karakter yazımı, grafik, renk paleti, ve sunum olarak GTA5 kesinlikle daha iyi paranızı o eski oyuna ziyan etmeyin indirimde 6$'a düşüyor o zaman almayı düşünebilirsiniz.

Bana kalırsa ikisi de alınmaz ama ikisi arasında seçim yapacaksanız GTA 4 seçin derim oyunun renk paleti karanlık havasını çok iyi yansıtıyor.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı