GTA 4 vs Last of Us part 2 Remastered

SocialRtx

Hectopat
Öncelikle iyi forumlar. Aklımda bir soru var tüm GTA serilerini oynadım GTA 4 hariç ve Last of Us part 1'i de oynadım sorum şu Last of Us part 2'yi mi alıp oynamalıyım yoksa GTA 4'ü mü?

Bana fark etmez gibi geliyor ama sadece birini alacağım ve deneyimim o yönde nasıl etkilenecek bilmiyorum 2 seriyi de çok seviyorum. Cevaplayan herkese şimdiden teşekkür ediyorum.

TLOU Part 2 alınmalı da ikisi apayrı fiyatlarda oyunlar. GTA IV’ü kaça alacaksınız ki?

Şahsen GTA 4 satın almayı ve TLOU'u paylaşımlı hesapta oynamayı öneririm.
Tabi illa ikisinde biri seçile TLOU mekanikleri, oynanışı ve bölüm dizaynı ile çok daha iyi ve kusursuz bir oyun.
GTA 4 genede bugün bile sağlam oyun motoru var bence.

GTA 4 derim. Hikayesini bitirdikten sonra bile o canlı dünyasında oyuncu topluluğu tarafından beğenilmiş araba fizikleriyle doyasıya dolaşır, keyif alırsınız. Hem de 2 tane DLC ile birlikte satılıyor, bunlarda kendileri içerisinde gayet eğlenceli ve kaliteliler. Hikaye olarakta gayet tatmin edici diyebilirim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…