GTA 4 yeni nesil konsollara ne zaman gelir?

Xbox Series S üzerinde oyuna sahibim ve mağazada da hala satılıyor. Yanlış bilmiyorsam 60 FPS güncellemesi almış oyun çünkü epey akıcı ancak 720p çalışıyor. Keşke 30 FPS olsaydı da 1080p çözünürlüğünde çalışsaydı. Ancak gine de fena değil, zaten sürekli indirime giriyor ve 10-15₺ arasına falan almıştım. Fiyatını gayet hak ediyor ama konsolun gücünü Xbox 360 versiyonu olduğu için hiç kullanmıyor gibi.

Xbox Series S üzerinde oyuna sahibim ve mağazada da hala satılıyor. Yanlış bilmiyorsam 60 FPS güncellemesi almış oyun çünkü epey akıcı ancak 720p çalışıyor. Keşke 30 FPS olsaydı da 1080p çözünürlüğünde çalışsaydı. Ancak gine de fena değil, zaten sürekli indirime giriyor ve 10-15₺ arasına falan almıştım. Fiyatını gayet hak ediyor ama konsolun gücünü Xbox 360 versiyonu olduğu için hiç kullanmıyor gibi.
Backward compatibility keşke Sony'de az özen gösterip şu olayı yapsa sırf şu olay başlı başına Xbox geçmek için yeterli.

PS4 ve Xbox One'a gelmediyse şimdi hiç gelmez. Gelmesin de zaten. Her yaptıkları GTA remasterını batırdırdılar.
Ya öyle demeyin ya gelsin :)
Ben bir şey istemiyorum valla sadece 1080P 60FPS yapsınlar razıyım.
Backward compatibility keşke Sony'de az özen gösterip şu olayı yapsa sırf şu olay başlı başına Xbox geçmek için yeterli.

Genelde oyunlar PS5-PS4 ve Xbox Series-Xbox One ikililerinde paralel yani eş değerlerde çalışıyorlar ha ama yine FPS Boost sayesinde Xbox yazılımla FPS aşırtması sağlıyor. Ama çok azdır fark. Tabii böyle 7. nesil konsolun oyunları da açması ve FPS aşırtarak yapması Xbox'un takdire şayan başarısı.

Bizde PS3 uyumluluğu yok maalesef ya. PS3 emülatörü gibi bir şeye çalıştıklarını okudum ama ne zaman gelir muamma. Ben 720p 30FPS de oynamaya razıyım :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı