GTA 4'de GT 1030 ve Q9400 dusuk FPS veriyor

zuabo

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
||| 𝐊𝐢𝐧𝐠𝐬𝐭𝐨𝐧 𝐊𝐕𝐑𝟏𝟑𝟑𝟑𝐃𝟑𝐍𝟗/𝟒𝐆 𝟖𝐆𝐁 (𝟐𝐱𝟒) ||| 𝐆𝐀 𝐆𝟒𝟏 𝐌𝐓 𝐒𝟐 ||| 𝐆𝐓 𝟏𝟎𝟑𝟎 𝐆𝐃𝐃𝐑𝟓 ||| 𝐈̇𝐧𝐭𝐞𝐥 𝐂𝐨𝐫𝐞 𝟐 𝐐𝐮𝐚𝐝 𝐐𝟗𝟒𝟎𝟎 ||| 𝐇𝐄𝐂 𝟑𝟎𝟎𝐕𝐆 𝟐𝐑𝐆 𝟑𝟎𝟎𝐖 𝐏𝐒𝐔 ||| 𝐀𝐥𝐩𝐢𝐧 𝟐𝟒𝟎𝐆𝐁 𝐒𝐒𝐃 ||| 𝐒𝐞𝐚𝐠𝐚𝐭𝐞 𝐁𝐚𝐫𝐫𝐚𝐜𝐮𝐝𝐚 𝟕𝟐𝟎𝟎 𝐇𝐃𝐃
GT 1030 GDDR5 Q9400 8 GB RAM DDR3 GTA 4 düşük FPS ve drop olmasi normal midir?

Oyun optimizasyon özürlü, ama SSD de yüklüyse drop girmemesi lazım.

HDD de yüklü. Optimizasyonu kotu oldugunu biliyorum da garip geldi bu kadar dusuk FPS vermesi.

Hocam ben de Q9400 2x2 DDR2 var da 1030 almayı düşünüyorum oyun performansları nasıl sizce spor oyunları FIFA19-18-17-16-15 Rocket League Valorant CS2 tarzı oyunlar da, darboğaz yok diyorlar kartla işlemci için 250 wat PSU var cevaplarsanız sevinirim.

Hocam ben de Q9400 2x2 DDR2 var da 1030 almayı düşünüyorum oyun performansları nasıl sizce spor oyunları FIFA19-18-17-16-15 Rocket League Valorant CS2 tarzı oyunlar da, darboğaz yok diyorlar kartla işlemci için 250 wat PSU var cevaplarsanız sevinirim.

Bence oyun performansı iyi. Bu tarz oyunlar icin islemci yetersiz kalir sadece. 300W PSU olsa daha iyi olur. Bir de GT 1030 GDDR5 modelini alın aman DDR4 modelini almayın 2 kez kontrol edin DDR versiyonuna.

Bence oyun performansı iyi. Bu tarz oyunlar icin islemci yetersiz kalir sadece. 300W PSU olsa daha iyi olur. Bir de GT 1030 GDDR5 modelini alın aman DDR4 modelini almayın 2 kez kontrol edin DDR versiyonuna.

Hangi oyunlar da düzgün oynayabilirim FIFA serilerinden ets2 LoL Rocket League'siz hangi oyunları denediniz performans konusunda.

Herkes GDDR5 öneriyor bayağı bir fark mı var.

Windows 10 pro var

Son düzenleme:
Hangi oyunlar da düzgün oynayabilirim FIFA serilerinden ETS 2 LoL Rocket League'siz hangi oyunları denediniz performans konusunda.

Herkes GDDR5 öneriyor bayağı bir fark mı var.

Windows 10 Pro var.

GDDR5 ile DDR4 15 FPS fark var aralarında. ETS 2 denedim 60 FPS aliyorum grafikler orta-dusuk karışık.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı