GTA 4'e 2020'de para verilir mi?

L. A Noire'a param yetmiyor ve Sleeping Dogsuda oynadım

Açık dünyası çok iyi değil ama hikaye ve karakterleri günümüzde bile çok az oyunda var vuruş hissiyatı araba sürüş hissi de çok iyi yani alınır.

Kardeşim bence sen GTA 4 falan alma, hem GTA 5'e alışmışsındır. Ondan daha alt seviye bir oyuna alışamazsın diye düşünüyorum. Bence sen herkez gibi GTA 6'yı bekle

Optimizasyonu cidden kötü onu söyleyeyim RX 570 ile bile tatmin edici performans alamamıştım. Para vermek için de çok eski bir oyun hikayesi güzel ama değer mi tartışılır.

Hem ne beklediğinize hem bütçenize bağlı bana göre. Optimizasyonu biraz kötü bir oyun olduğu bilinen bir gerçek. Oyunun hikayesi, karakterler ve gerçekçiliği bana göre çok başarılı. Ama bana göre görev harici en keyifsiz GTA versiyonuydu. Çünkü oldukça gerçekçi olduğu için gerek araç içinde gerekse çatışmalarda yaptığınız her hata ölümle sonuçlanabiliyor. Ben GTA'da görev ve hikayeleri mutlaka bitiriyorum ancak en keyif aldığım kısım başıboş dolaşıp ne istersem yapmak. Bu özgürlüğü en az tanıyan oyunuydu GTA IV bana göre serinin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…