Çözüldü GTA 4'e nasıl mod kurulur?

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
Daha fazla  
GTA 4'e ben Mod'u kuruyorum ama açılmıyor eskiden yapabiliyordum ama şimdi olmuyor. Yardımcı olur musunuz?
Oyun güncel en son sürümü yüklü.

Çözüm
Downgrade dosyalarına baktım ama Rockstar'ın kendi verdiği patch indirilmiyor. Diğer kaynaklara da güvenemedim açıkcası. Sanırım sorunun başka çözüm yolu yok.
Open IV üzerinden kurabilirsiniz modları, rehberleri mevcut internette. Nasıl bir sorunla karşılaşıyorsunuz, açar mısınız?

Open IV üzerinden kurabilirsiniz modları, rehberleri mevcut internette. Nasıl bir sorunla karşılaşıyorsunuz, açar mısınız?

Kuruyorum ama aktif edemiyorum modu mesal Iron Man modu kurdum stark kulesi var ama binaya giriş ve zır seçim bölümüne ulaşamıyorum en son GTA 5 de hileler arttığı için devre dışı bırakmışlardı Open IV'ı o zamandan beri modu oyun içinde aktif edemiyorum.

Mod Gta IV Complete Edition'da çalışmıyormuş. Downgrade gerekebilir ama onun da tam çözüm olacağından emin değilim.

Downgrade dosyalarına baktım ama Rockstar'ın kendi verdiği patch indirilmiyor. Diğer kaynaklara da güvenemedim açıkcası. Sanırım sorunun başka çözüm yolu yok.

Çözüm
bilgisayarım kaldıramıyordu zaten kumsal tarafına gidip dift felan yapıyordum ıron man olup kumsalı tarıyordum şimdi bilgisayar var modu kuramıyorum safdrafasdfa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…