6 640279 Decapat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 40 15 Ağustos 2023 #1 GTA 4 dimitriyi kovaladığımız ve final görev olan helikopter görevinde little jacobun helikopterine binmemiz gerekiyor fakat helikopter gelirken binaya çarpıyor ve düşüyor. Bunun çözümü var mıdır?
GTA 4 dimitriyi kovaladığımız ve final görev olan helikopter görevinde little jacobun helikopterine binmemiz gerekiyor fakat helikopter gelirken binaya çarpıyor ve düşüyor. Bunun çözümü var mıdır?
Şebnem Ferah Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 31 Ocak 2021 Mesajlar 10.327 Makaleler 9 Çözümler 166 Yer Ankara🥀 15 Ağustos 2023 #2 Oyunu kapatıp açın, ya da sistemi yeniden başlatın. Bunlar işe yaramaz ise Trainer kullanıp görevi geçin.
Oyunu kapatıp açın, ya da sistemi yeniden başlatın. Bunlar işe yaramaz ise Trainer kullanıp görevi geçin.
Rsmefaw Hectopat Katılım 12 Haziran 2022 Mesajlar 4.721 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2023 #3 Definitive Edition Project modunu yükleyin. Bu gibi bugları çözüyor.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.481 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 15 Ağustos 2023 #4 Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben böyle çözmüştüm.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben böyle çözmüştüm.
6 640279 Decapat Katılım 19 Mart 2023 Mesajlar 40 15 Ağustos 2023 #5 SHYAH dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben böyle çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... yok hocam ben dimitri ile anlaşmadan gittim dimitriyi kovalama bunda pegorino yaşıyor.
SHYAH dedi: Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Ben böyle çözmüştüm. Genişletmek için tıkla... yok hocam ben dimitri ile anlaşmadan gittim dimitriyi kovalama bunda pegorino yaşıyor.
SHYAH Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 1 Mart 2017 Mesajlar 6.481 Çözümler 45 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İngilizce Öğretmeni & Çevirmen 15 Ağustos 2023 #6 640279 dedi: yok hocam ben dimitri ile anlaşmadan gittim dimitriyi kovalama bunda pegorino yaşıyor. Genişletmek için tıkla... Kimle anlaştığın fark etmiyor.
640279 dedi: yok hocam ben dimitri ile anlaşmadan gittim dimitriyi kovalama bunda pegorino yaşıyor. Genişletmek için tıkla... Kimle anlaştığın fark etmiyor.