Eray Bakac Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #1 Merhaba ben internet kafede GTA 5 açmıstım ve GTA da tüm silahlar arabalar falan açıktı aynısını GTA 4 de nasıl yaparım?
Merhaba ben internet kafede GTA 5 açmıstım ve GTA da tüm silahlar arabalar falan açıktı aynısını GTA 4 de nasıl yaparım?
Mogl Picopat Katılım 1 Ocak 2023 Mesajlar 580 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Antalya 30 Ocak 2023 #2 Eray Bakac dedi: Merhaba ben internet kafede GTA 5 açmıstım ve GTA da tüm silahlar arabalar falan açıktı aynısını GTA 4 de nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... %100 save ile yaparsın kendin bitirmek istemiyorsan.
Eray Bakac dedi: Merhaba ben internet kafede GTA 5 açmıstım ve GTA da tüm silahlar arabalar falan açıktı aynısını GTA 4 de nasıl yaparım? Genişletmek için tıkla... %100 save ile yaparsın kendin bitirmek istemiyorsan.
Eray Bakac Hectopat Katılım 5 Mart 2022 Mesajlar 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2023 #3 Mogl dedi: %100 save ile yaparsın kendin bitirmek istemiyorsan. Genişletmek için tıkla... Save dosyasını atıyorum fakat oyunda gözükmüyor.
Mogl dedi: %100 save ile yaparsın kendin bitirmek istemiyorsan. Genişletmek için tıkla... Save dosyasını atıyorum fakat oyunda gözükmüyor.