nasaengo Centipat Katılım 22 Nisan 2024 Mesajlar 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #1 GTA 4 de Türkçe yama yapamıyorum her yamayı denedim neredeyse hiçbir türlü olmuyor. Oyunu Rockstar Games Launcher'den aldım hiçbir şekilde olmuyor yardımcı olur musunuz?
GTA 4 de Türkçe yama yapamıyorum her yamayı denedim neredeyse hiçbir türlü olmuyor. Oyunu Rockstar Games Launcher'den aldım hiçbir şekilde olmuyor yardımcı olur musunuz?
W Warfare000 Hectopat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 302 Çözümler 3 1 Haziran 2025 #2 Oyun ayarlarından dilleri değiştirdin mi bazen farklı dil seçeneği Türkçe oluyor.
velocityfifteen Hectopat Katılım 12 Aralık 2020 Mesajlar 249 Makaleler 1 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Haziran 2025 #3 nasaengo dedi: Oyunu Rockstar Games Launcher'den aldım hiçbir şekilde olmuyor yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Rockstar Games Launcher dosyalarla uğraştığınızda kendi "düzeltiyor" genellikle. Downgrade yapmayı deneyebilirsiniz.
nasaengo dedi: Oyunu Rockstar Games Launcher'den aldım hiçbir şekilde olmuyor yardımcı olur musunuz? Genişletmek için tıkla... Rockstar Games Launcher dosyalarla uğraştığınızda kendi "düzeltiyor" genellikle. Downgrade yapmayı deneyebilirsiniz.