K karamurat Hectopat Katılım 26 Kasım 2013 Mesajlar 24 26 Ocak 2014 #1 Arkadaşlar GTA 4 aldım ama açamıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim. Bu ekranda ne yapıcam söyler misiniz? (oyun orjinaldir.) Son düzenleyen: Moderatör: 26 Ocak 2014
Arkadaşlar GTA 4 aldım ama açamıyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim. Bu ekranda ne yapıcam söyler misiniz? (oyun orjinaldir.)
Burak Alkan Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 12 Haziran 2011 Mesajlar 14.298 Makaleler 3 Çözümler 6 Yer Nebuchadnezzar Daha fazla Meslek Judge Dredd 26 Ocak 2014 #2 Steam'den aldıysanız Social Club geldiğinde Play Offline diyeceksiniz. Tabi bundan önce GFWL güncellemesi yapmanız gerek: Download the Games for Windows Client | PC Games Client - Xbox.com
Steam'den aldıysanız Social Club geldiğinde Play Offline diyeceksiniz. Tabi bundan önce GFWL güncellemesi yapmanız gerek: Download the Games for Windows Client | PC Games Client - Xbox.com
SelamBenGalaxy Hectopat Katılım 8 Eylül 2015 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Eylül 2015 #3 oyunun dosyalarında paul.dll adında bir dosya var onu bulun ve adını paul.dll.disabled olarak değiştirin
oyunun dosyalarında paul.dll adında bir dosya var onu bulun ve adını paul.dll.disabled olarak değiştirin
Enis ÖZEN Hectopat Katılım 10 Ocak 2016 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ocak 2016 #4 Toshiba C-55A laptop kullanıyorum Özellikleri Intel i5 2.60 ghz 4 çekirdek 6 GB RAM Intel HD 4000 ekran kartı var GTA 4 acmiyor, load ekranında takılıp kalıyor yardımcı olur musunuz?
Toshiba C-55A laptop kullanıyorum Özellikleri Intel i5 2.60 ghz 4 çekirdek 6 GB RAM Intel HD 4000 ekran kartı var GTA 4 acmiyor, load ekranında takılıp kalıyor yardımcı olur musunuz?