Rehber GTA 4'ü birkaç DLL dosyası ile optimizasyon sorununu çözmek

Laerthos

Decapat
Yer
San Francisco
Bu rehberimizde sadece birkaç .DLL dosyası ile tüm optimizasyon sorununu çözeceğiz.

GTA 4 maalesef berbat optimizasyona sahip bir oyun. Sistem oyunu kat kat kaldırmasına rağmen grafikler düşükde olsa biraz düşüklük hissettirdi bana. Ama araştırdıklarıma göre artık bu sorun çözülüyor. Bu .DLL dosyaları sayesinde, oyunumu Full ayarlarda 60 FPS'de oynayabildim.

Ek not: Script Hook ve Scripthook'a benzer şeyleri bir mod gerekmediğince indirmeyin. FPS bayağı düşüyor.

.DLL Dosyalarını indirmek için buraya tıklayın.

Sırada ki ise şimdi ne yapacağız?

Bu .DLL dosyalarını oyuna atacağız. Steam'de oyunu indirdikten sonra "yönet" seçeneğine basıp "dosya konumunu aç" gibi bir şey olması lazım. Oraya .DLL dosyalarını direk atıyoruz.

Elimden geldiğince size anlatmaya çalıştım. Sorularınıza elimden geldiğince cevap vermeye çalışacağım. Bu ilk rehberimdi.

Bu bilgiler bu sayfadan araştırılmıştır. Sayfaya girmek için tıklayın.

Merhaba acaba video altında orijinal hali ve DLL dosyası ile test yapıp bize sunabilir misiniz?

Oyun 2FPS'e düştü.

Sisteminiz nedir? Özellikle orijinal mi korsan mı?

Sistem özelliklerim: İşlemci: AMD A10-8700p (Turbo hali 3.2GHz), RAM: 12 GB, ekran kartı: Radeon R5 M330 2 GB, Radeon R6 Graphics, ve oyun orijinal Steam sürümü hiçbir mod vs. kurulmadı. Sistem özelliklerim kötü ama bence rahat bir şekilde bu oyunda en az 30FPS almalıyım.

Sistemin aşırı düşük bu sistemle rahat ve akıcı şekilde oynaman pek mümkün değil zaten.

Sistemin aşırı düşük bu sistemle rahat ve akıcı şekilde oynaman pek mümkün değil zaten.

Bu optimizasyon yüzünden böyle, A Way Out'da geçen 20FPS aldım adamlar güzel optimizasyon yaptığı için.

Bu sistem GTA 4'ü akıcı oynatmaz. Özellikle bu .DLL dosyaları minimum veya önerilen GTA 4 sistem gereksinimlerini destekliyorsa işe yarıyor. Zaten GTA 4 aşırı güzel optimizasyonlu hala bir oyun değil. Çoğu optimizasyon sorununu bu dosyalar sayesinde çözsekde hala kasmalar olabiliyor.

Bu optimizasyon yüzünden böyle, A Way Out'da geçen 20FPS aldım adamlar güzel optimizasyon yaptığı için.

20 FPS güzel optimizasyon olduğu için iyiymiş en kısa zamanda yeni sisteme geçmeni tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…