- Makaleler
- 7
Evet, yamayı yapan kişi Recep Baltaş ile arkadaş diye biliyorum. Şaka olarak eklemiş içine. Ama yine de yaptığı yama pek de iyi değil. Kaldırdı zaten.
Aynı kişi olma ihtimali desek...Çok iyi denk gelmişsin. İkinizin televizyonu bile Samsung (!).
"Technopat Sosyal'e gir ve yazım yanlışı yap" komik paylaşımı
Komiğime gitti paylaşayım dedim. :D Yeni görev: Technopat Sosyal'e gir ve yazım yanlışı yap.www.technopat.net
Aynı kişi olma ihtimali desek...![]()
Ağa o değil de kocaman haritada 2'si de aynı çalıda alt yazının fotoğrafını çekmiş!Çok iyi denk gelmişsin. İkinizin televizyonu bile Samsung (!).
"Technopat Sosyal'e gir ve yazım yanlışı yap" komik paylaşımı
Komiğime gitti paylaşayım dedim. :D Yeni görev: Technopat Sosyal'e gir ve yazım yanlışı yap.www.technopat.net
Zaten o yüzden üç nokta her şeyi anlatıyor...Fotoğraf makinesiyle çekilmiş resmin "screenshot_55-png" adıyla yüklenmiş olmasını göz ardı edersek neden olmasın?
Kırpma işinde ustalaş derim, zira yakalanınca pek de güzel duygular hissettirdiği söylenemez.
GTA IV versiyonu da burada.GTA 4'te ''Recep Baltaş'ı da Trolle'' Yazıyor!
Oyuna Türkçe yama kurmuştum ve tesadüfen denk geldim. Adam ciddi ciddi böyle çevirmiş. @Recep Baltaş İndirdiğim yama: GTA IV Complete Edition İçin Türkçe Yama Çıktı - Technopat Sosyalwww.technopat.net
@Caner Uncu hocama güvenim tam, öyle bir şey yapacağını sanmıyorum. Zaten kendisi yakın zamanda forumu bıraktı, bayağı bilgili birisiydi...Fotoğrafı bu forumdaki kişi dahil Facebook'tan çalmıştır ya da çeşitli yerden![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.