Çözüldü GTA 5 "0x000007b" hatası

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
İşletim sistemi
Windows 10
İlk olarak bu dosyayı silin: C:\Windows\System32\D3DX9_43.dll

Sonra bu aracı indirip çalıştırın: DirectX End-User Runtime Web Installer

Aracın kurulumunda Bing Bar'ın tikini kaldırıp devam edin.

Teşekkür ederim işe yaradı. Bir şey sormak istiyorum bunu nasıl anlıyorsunuz daha önce HOI4 gibi oyunlarda da oldu sırf bu yüzden oynayamadım.

Teşekkür ederim işe yaradı. Bir şey sormak istiyorum bunu nasıl anlıyorsunuz daha önce HOI4 gibi oyunlarda da oldu sırf bu yüzden oynayamadım.

Hiç dosya doğrulamayı denediniz mi?

Teşekkür ederim işe yaradı. Bir şey sormak istiyorum bunu nasıl anlıyorsunuz? Daha önce HOI4 gibi oyunlarda da oldu sırf bu yüzden oynayamadım.

Rica ederim. Process Monitor raporu incelemeyi, okumayı bilmek gerekiyor. Biraz pratik yapmak gerekmekte.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Kendiniz halledemezseniz yeni 0xc000007b hatalarınız için ayrı konu açabilirsiniz.

La kardeşim lütfen bana da yardımcı olsana önceden kullandığım PC de Zula'yı açıyordu şimdi bu hatadan vermeye başladı bir yardımcı olursan sevinirim.

Dosya Ekleri

• Ekran alıntısı 1.png
    79,2 KB · Görüntüleme: 27
  • Ekran Alıntısı.PNG
    137,7 KB · Görüntüleme: 21
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…