GTA 6 traileri görünce hypelandım. GTA 5 girip bir oynayayım dedim bu hatayı veriyor. Daha önce bu hatayla hiç karşılaşmadım GTA 5'te. Bu arada oyun Epic Games'ten.
Evet bir fark olmadı, Epic'e güvenmedim silip tekrar indirdim aynı sorun devam etti. Bende forumdan birkaç entry ye baktım Process Monitor'den hata dosyası attıklarını görünce konuyu açtım.
Bu videoyu yorumlamaya çalışacağım. Anlamadığınız bir yer olursa sorabilirsiniz. Konuda hangi oyun olduğu belirtilmemişse ve orijinal olup olmadığını bilmiyorsanız, hata raporu ile görebilirsiniz. Konunun başlığında sadece 0xc000007b hatası yazıyorsa rapora bakıp, hangi oyun ise öğrendiğinizde...
www.technopat.net
Kendiniz halledemezseniz yeni 0xc000007b hatalarınız için ayrı konu açabilirsiniz.
Bu videoyu yorumlamaya çalışacağım. Anlamadığınız bir yer olursa sorabilirsiniz. Konuda hangi oyun olduğu belirtilmemişse ve orijinal olup olmadığını bilmiyorsanız, hata raporu ile görebilirsiniz. Konunun başlığında sadece 0xc000007b hatası yazıyorsa rapora bakıp, hangi oyun ise öğrendiğinizde...
www.technopat.net
Kendiniz halledemezseniz yeni 0xc000007b hatalarınız için ayrı konu açabilirsiniz.
Google'da aradığım tüm DLL yöntemlerini denedim. Microsoft C++ hepsini kurdum ama sorunum geçmedi. Bu hatayı almaya devam ediyorum, Process Monitor ile sorunlara baktım Regedit kayıtlarının eksik olduğunu sanıyorum. Bunları nasıl yapacağım biri yardım ederse çok teşekkür ederim.