Muhammet_RIZE Decapat Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 34 29 Ocak 2020 #1 Merhaba arkadaşlar, GTA5'i açarken şu hatayı alıyorum: "Uygulama düzgün olarak başlatılamadı (0xc0000005). Uygulamayı sonlandırmak için Tamam düğmesine tıklayın." Son düzenleyen: Moderatör: 30 Ocak 2020
Merhaba arkadaşlar, GTA5'i açarken şu hatayı alıyorum: "Uygulama düzgün olarak başlatılamadı (0xc0000005). Uygulamayı sonlandırmak için Tamam düğmesine tıklayın."
Kemal Gül07 Hectopat Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 233 Çözümler 2 Yer Antalya Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2020 #2 Uygulama uyumluluk sorunu yaşıyorsunuz. Simgesine sağ tik ediniz. Uyumluluk sorunu gidere tıklayın. Yönergeleri uygulayınız. Artı 0 Eksi
Uygulama uyumluluk sorunu yaşıyorsunuz. Simgesine sağ tik ediniz. Uyumluluk sorunu gidere tıklayın. Yönergeleri uygulayınız.
blackandyellow Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 4 Haziran 2014 Mesajlar 2.953 Makaleler 51 Çözümler 52 30 Ocak 2020 #3 Oyun orijinal mi? Eğer öyle ise eksik dosyaları denetleyiniz. (Steam vs.) Artı 0 Eksi
KS KS Muhammet_RIZE Decapat Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 34 30 Ocak 2020 #4 blackandyellow dedi: Oyun orijinal mi? Eğer öyle ise eksik dosyaları denetleyiniz. (Steam vs.) Genişletmek için tıkla... Oyun orijinal dosyaları denetledim halen bu sorun var . Kemal Gül07 dedi: Uygulama uyumluluk sorunu yaşıyorsunuz. Simgesine sağ tik ediniz. Uyumluluk sorunu gidere tıklayın. Yönergeleri uygulayınız. Genişletmek için tıkla... Denedim herhangi değişiklik söz konusu değil. Artı 0 Eksi
blackandyellow dedi: Oyun orijinal mi? Eğer öyle ise eksik dosyaları denetleyiniz. (Steam vs.) Genişletmek için tıkla... Oyun orijinal dosyaları denetledim halen bu sorun var . Kemal Gül07 dedi: Uygulama uyumluluk sorunu yaşıyorsunuz. Simgesine sağ tik ediniz. Uyumluluk sorunu gidere tıklayın. Yönergeleri uygulayınız. Genişletmek için tıkla... Denedim herhangi değişiklik söz konusu değil.
Mete KARATAŞ Kilopat Katılım 19 Kasım 2014 Mesajlar 394 Makaleler 1 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ocak 2020 #5 Antivirüsü kapatıp Social Club'ı silip tekrar yükleyerek dener misin? Artı 0 Eksi
KS KS Muhammet_RIZE Decapat Katılım 31 Ekim 2018 Mesajlar 34 30 Ocak 2020 #6 Mete KARATAŞ dedi: Antivirüsü kapatıp Social Club'ı silip tekrar yükleyerek dener misin? Genişletmek için tıkla... Denedim bir değişim yok Artı 0 Eksi
Mete KARATAŞ dedi: Antivirüsü kapatıp Social Club'ı silip tekrar yükleyerek dener misin? Genişletmek için tıkla... Denedim bir değişim yok