N Necmeddin46 Femtopat Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 5 22 Haziran 2020 #1 Değerli arkadaşlar; GTA 5 Process Monitor ile hataları buldum (hata kodu: "0xc000007b") ve sizler için kaydettim. Bana yardımcı olur musunuz? Logfile.PML drive.google.com .
Değerli arkadaşlar; GTA 5 Process Monitor ile hataları buldum (hata kodu: "0xc000007b") ve sizler için kaydettim. Bana yardımcı olur musunuz? Logfile.PML drive.google.com .
marcel'o Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 2.702 Makaleler 1 Çözümler 138 22 Haziran 2020 #2 Avast'ı devre dışı bırakıp tekrar deneyin, gerekirse kaldırın. Artı 0 Eksi
KS KS N Necmeddin46 Femtopat Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 5 22 Haziran 2020 #3 marcel'o dedi: Avast'ı devre dışı bırakıp tekrar deneyin, gerekirse kaldırın. Genişletmek için tıkla... Kardeşim Avast'ı tamamen kaldırdım ama yine de aynı hatayı alıyorum. Vcredisk dosyalarını ve DirectX'i tekrar yüklememi ister misin? Artı 0 Eksi
marcel'o dedi: Avast'ı devre dışı bırakıp tekrar deneyin, gerekirse kaldırın. Genişletmek için tıkla... Kardeşim Avast'ı tamamen kaldırdım ama yine de aynı hatayı alıyorum. Vcredisk dosyalarını ve DirectX'i tekrar yüklememi ister misin?
marcel'o Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 2.702 Makaleler 1 Çözümler 138 22 Haziran 2020 #4 Tekrar rapor gönderin. Artı 0 Eksi
KS KS N Necmeddin46 Femtopat Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 5 22 Haziran 2020 #5 marcel'o dedi: Tekrar rapor gönderin. Genişletmek için tıkla... Logfile.PML drive.google.com marcel'o dedi: Tekrar rapor gönderin. Genişletmek için tıkla... Aynı raporu gönderdim kardeşim. İşin kötü yanı Epıc Games ücretsiz dağıtıyor diye sevindim ama işte sevinç kursağımda kaldı Artı 0 Eksi
marcel'o dedi: Tekrar rapor gönderin. Genişletmek için tıkla... Logfile.PML drive.google.com marcel'o dedi: Tekrar rapor gönderin. Genişletmek için tıkla... Aynı raporu gönderdim kardeşim. İşin kötü yanı Epıc Games ücretsiz dağıtıyor diye sevindim ama işte sevinç kursağımda kaldı
marcel'o Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 2.702 Makaleler 1 Çözümler 138 22 Haziran 2020 #6 Yeni rapor değil ki bu. Yeni rapor alıp tekrar gönderin. Artı 0 Eksi
KS KS N Necmeddin46 Femtopat Katılım 21 Haziran 2020 Mesajlar 5 22 Haziran 2020 #7 marcel'o dedi: Yeni rapor değil ki bu. Yeni rapor alıp tekrar gönderin. Genişletmek için tıkla... Tamam kardeşim, şimdi hallediyorum. marcel'o dedi: Yeni rapor değil ki bu. Yeni rapor alıp tekrar gönderin. Genişletmek için tıkla... Logfile.rar drive.google.com marcel'o dedi: Yeni rapor değil ki bu. Yeni rapor alıp tekrar gönderin. Genişletmek için tıkla... Gönderdim kardeşim. marcel'o dedi: Yeni rapor değil ki bu. Yeni rapor alıp tekrar gönderin. Genişletmek için tıkla... Kardeşim sorunu çözdün mü? Artı 0 Eksi
marcel'o dedi: Yeni rapor değil ki bu. Yeni rapor alıp tekrar gönderin. Genişletmek için tıkla... Tamam kardeşim, şimdi hallediyorum. marcel'o dedi: Yeni rapor değil ki bu. Yeni rapor alıp tekrar gönderin. Genişletmek için tıkla... Logfile.rar drive.google.com marcel'o dedi: Yeni rapor değil ki bu. Yeni rapor alıp tekrar gönderin. Genişletmek için tıkla... Gönderdim kardeşim. marcel'o dedi: Yeni rapor değil ki bu. Yeni rapor alıp tekrar gönderin. Genişletmek için tıkla... Kardeşim sorunu çözdün mü?
marcel'o Megapat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2018 Mesajlar 2.702 Makaleler 1 Çözümler 138 22 Haziran 2020 #8 Belgeler>Rockstar Games'ın yedeğini alıp silin. Rockstar Laucnheri kaldırıp tekrar kurun. Artı 0 Eksi
elementaly Hectopat Katılım 28 Nisan 2020 Mesajlar 132 Çözümler 2 22 Haziran 2020 #9 0xc000007b Hatası Hk. Merhabalar; Bilgisayarımda Windows 7 Home Premium yüklü. Dishonored oyununu bilgisayarıma yükledim. Ancak "Uygulama düzgün olarak başlatılamadı (0xc000007b). Uygulamayı sonlandırmak için Tamam answers.microsoft.com . Buyurunuz efenim. Artı 0 Eksi
0xc000007b Hatası Hk. Merhabalar; Bilgisayarımda Windows 7 Home Premium yüklü. Dishonored oyununu bilgisayarıma yükledim. Ancak "Uygulama düzgün olarak başlatılamadı (0xc000007b). Uygulamayı sonlandırmak için Tamam answers.microsoft.com . Buyurunuz efenim.