GTA 5 1080p Ultra için 4GB VRAM yeterli mi ?

Numbness

Kilopat
Arkadaşlar GTA V' te 1080p ultra ayarlarda yani tam ultra değil ultranın biraz aşağısı için 4GB VRAM yeterli olur mu ?

Nadir 60fps'in aşağısına düşüşler yaşarsınız. Onun haricinde akıcı bir şekilde oynayacağınıza inanıyorum. 4gb vram günümüz oyunları için 1080p kalitesinde gayet yeterlidir.

Bellek yetmezliğinden dolayı karta ve işlemciye yük bindirebilir (özellikle karta) yalnız düşük grafikli versiyonları var nette 4gb ile sıkıntı o şekilde olmaz tahminim.

VRAM in yetersiz olacagini zannetmiyorum.Belleği biraz asabilir ama o da Fps düşüşüne neden olmaz diye biliyorum.

Ben 2gb vram ile de izlediğim testlerde drop görmedim fakat 2 gb yi aşınca sistem belleğini kullanıyor o yüzden hızlı bellekler tercih ediniz minimum 2133 ve mesela örnek veriyorum ki 370 kartının yanılmıyorsam 4 gb versiyonu var ve sen gta5 te 370 ile 4 gb yi göremezsin. Alacağınız kart nedir ona göre tercih yapınız.

Tamamen katılıyorum örneğin gtx 960 in 4 gb sürümünü almak ne kadar mantıklı. Bu yüzden VRAM ı kafanıza takmayin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…