GTA 5 130 TL - G2A [Steam]

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aha enpara'cı Ben de 50 attım 50 de arkaadasın hesaptan atıp 100'e alıcam ama sorun şu 1 şubata kadar 200 TL olmuyacak. Yani o hediyelerden mahrum kalıcaz.

Mahrum kalalım hocam sonuçta altı üstü gta sanandreas Ve oyun içi para o kadar önemli değil zamanla kasılır

Ben de de en para var fakat o işlemi nasıl yapcam . Yani aylık olarak steama 50 tl mi yüklüyorsunuz . Ve steama nasıl para yüklüyosunuz stem cüzdan koduyla yüklendiğini biliyorum oda steamde satılmıyor .

Yok direk steamden alışveriş yapıyoruz diyebiliyorum. Bende ilk defa alışveriş yaptım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben oyunu sepete ekliyorum 49$ iken. Giriş yaptığımda Türkiye'den bağlandığımı görünce oyun tekrar 75€ oluyor alamadım bir türlü 1 Şubat gelmeden almak istiyorum yardım eder misiniz?

@Recep Baltaş

Bende de almış gözüküyor ama görünürde bir şey yok . Paramızı nasıl geri alabiliriz . Ayrıca
sizde böyle bir order ref. numarasi var mı alan kişiler yardımcı olursa . Hata verdi ama oyun almış oyun geldi mi gelmedi mi tam bilemedim.

Dostum bankadan hesap hareketlerine baktığımda çekmiş gözüküyor, gmg ye ticket attığımda bize ödeme gelmedi diyor, para havaya uçtu heralde.

Dostum bankadan hesap hareketlerine baktığımda çekmiş gözüküyor, gmg ye ticket attığımda bize ödeme gelmedi diyor, para havaya uçtu heralde.
Aynısı bende de gözüküyor ama attığım fotoğraftaki order ref. gibi bir şey var mı sizde belki almışta olabilirim alınca ne geldiğini bilmiyorum alan birkaç kişi söylerse .

Şimdi recep bey benim bi sorum var oyunu aldıktan sonra social clup tan nasıl aktif kesti diyoruz yani bişeymi indircez socialden yoksa sitesinden mi ve o kadar araştırmama rağmen bulamadım key girme yerini sitede. Not: Telefondan yazıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…