GTA 5 130 TL - G2A [Steam]

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhaba. Ben daha oyunu almayanlardanım cumartesi almayı düşünüyorum para geliyor ama bütçe 100 bu Greenman olayı devam ediyo 100 lirayı aşmadan alabileceğim biyer var mı ?

Arkadaşar ben şimdi greenmangaming almaya çalışıyorum ama bana bu hatayı veriyor (Can you please check your card details and enter them again? Thanks.) hesapla gmg e mailleri aynı. Hesapta 105 tl var neden acaba ?

Arkadaşar ben şimdi greenmangaming almaya çalışıyorum ama bana bu hatayı veriyor (Can you please check your card details and enter them again? Thanks.) hesapla gmg e mailleri aynı. Hesapta 105 tl var neden acaba ?

Ön Ödemeli kart mı ? bilgilerini yanlış yazmışsın sanırım paypal'dan almayı dene

İlk önce ininal'i paypale tanıttım, sonra paypal üstünden denedim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ya konu bakiye ile ilgiliyse PayPal bide payment fee alıyor belki ondan yetmemiş olabilir.

Payment Fee adı altında 0.58 dolar veya 1 dolar öyle birşey diye hatırlıyorum. Paypaldan satın al diyip bakarsan sol kısımda yazıyor zaten öderken.

Hesapladım 107.66 tl gerekiyor teşekkurler.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…