GTA 5 2023'te hala alınır mı?

Yunusemre005

Hectopat
Daha fazla  
Evet, sorum bu? Epic'ten GTA 5 alınır mı? 23 şubata kadar 84 lira fiyatında satılıyor ve ben daha önce ücretsiz aldığım hesabımı zamanında çaldırdım maalesef.
Ve bir sorum da şu; sizce Epic'ten GTA 5'i kendi hesabıma mı almak mantıklı yoksa 100 lira verip GTA 5, Control, Detroit gibi oyunların olduğu hesap satın almak mı? Hesap bilgilerini değiştirmeye imkan var diyor satıcı.

Evet, sorum bu? Epic'ten GTA 5 alınır mı? 23 şubata kadar 84 lira fiyatında satılıyor ve ben daha önce ücretsiz aldığım hesabımı zamanında çaldırdım maalesef.
Ve bir sorum da şu; sizce Epic'ten GTA 5'i kendi hesabıma mı almak mantıklı yoksa 100 lira verip GTA 5, Control, Detroit gibi oyunların olduğu hesap satın almak mı? Hesap bilgilerini değiştirmeye imkan var diyor satıcı.
O hesap o paraya gitmez bence pek gücenmeyin.

Hocam, hesapları eski sahipleri alabilir. Bu yüzden orijinal almanızı öneririm.

Güzel yorumlarınız için teşekkürler.. Ben oyunu single için değil de online için almayı düşünmüştüm. Hikayesini çok oynadım zaten.

Epic beleş dağıttığı için sağ olsun hileden oynanmıyor ama hikayesini oynayabilirsiniz. Steam'de galiba 550 TL idi ama o kadar para verilmez bence. Tabii Epic'ten alınabilir.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı