GTA 5 2023'te hala alınır mı?

Yunusemre005

Hectopat
Daha fazla  
Evet, sorum bu? Epic'ten GTA 5 alınır mı? 23 şubata kadar 84 lira fiyatında satılıyor ve ben daha önce ücretsiz aldığım hesabımı zamanında çaldırdım maalesef.
Ve bir sorum da şu; sizce Epic'ten GTA 5'i kendi hesabıma mı almak mantıklı yoksa 100 lira verip GTA 5, Control, Detroit gibi oyunların olduğu hesap satın almak mı? Hesap bilgilerini değiştirmeye imkan var diyor satıcı.

Orijinal almak en mantıklısı hesap işi sıkıntılı. Bana göre GTA 5 bir kere oynadıysa hikayesi için oynanmaz.

O hesaplar şifresini değiştirdikten sonra kurtarma yaparak şifresini tekrar değiştirebiliyorlar ve hesabı senden alabiliryorlar.

O hesap o paraya gitmez bence pek gücenmeyin.

Hocam, hesapları eski sahipleri alabilir. Bu yüzden orijinal almanızı öneririm.

Güzel yorumlarınız için teşekkürler.. Ben oyunu single için değil de online için almayı düşünmüştüm. Hikayesini çok oynadım zaten.

Zamanında GTA 5 hem Epic indirim kuponu hem de GTA indirim zamanı ile 20 TL'ye almıştım.

Zamanında GTA 5 hem Epic indirim kuponu hem de GTA indirim zamanı ile 20 TL'ye almıştım.
Bende ücretsiz dağıtıldığında almıştım ama çaldılar hesabımı.. Ben salak tabi hiç güvenlik yapmadım ne tel ne mail..

Epic beleş dağıttığı için sağ olsun hileden oynanmıyor ama hikayesini oynayabilirsiniz. Steam'de galiba 550 TL idi ama o kadar para verilmez bence. Tabii Epic'ten alınabilir.

Bende ücretsiz dağıtıldığında almıştım ama çaldılar hesabımı. Ben salak tabii hiç güvenlik yapmadım ne tel ne mail.

Ben o zaman alamamıştım Facebook'tan fazla alan birinsen istemiştim o vermişlti sonra o hesap onlide ban yedi gittim kendim yeni aldım 20 TL'ye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…