Hocam öncelikle teşekkürler zaten oyunun hikayesini tam bitiremedim baştan sağlam şekilde bitireceğim sonra FiveM ama asıl sorum bu değil Steam de dolar bazlı olduğu için karta ne kadar atayım falan.
Epic'te şu an 750 lira Steam'de 500 lira ve Max 10lira falan fazladan keser Steam'de ucuza almak istersen Epic indirimlerini bekle bazen 400 liranın altında oluyor.
Kesinlikle alınır. Ama Online için değil.
Çoğu Online içeriği basit modlar ile Story Mod'ta oynayabilirsin. Modlu oynamayanlar bilmez fakat GTA V'in çok kaliteli modları var. Kesinlikle değer. Ben o şekilde sıklıkla oynuyorum. Kesinlikle de tavsiye ederim.
Aptal gibi Online oynadım geçmişte sırf Online araçlar hoşuma gitti diye ama hata yapmışım. Eğer modlar ile açılabileceğini bilseydim ASLA oynamazdım. Bu arada GTA Online aşırı toksik. Adam gibi asla oynayamıyorsun veya para kasamıyorsun. Çok ama çok zaman kaybı, sakın girme buna. Ama eğer modlarsan istediğin gibi eğlenebilirsin fakat GTA Online'a giremzsin. Eğer girmek istersen tüm modları kaldırman gerekecek.
Alınır ancak çok bir beklenti içinde olmak yanlış olur. Arkadaş ortamı şart, sunucularda herkes kendi halinde takılıyor yada hileciler gelip senle uğraşıyor ve hatta oyununu bozuyor. Oyun modu kursan gelen olmuyor. Artık iyice bitti yani.
Kanka 15 dolara şu an Batman, Hitman,Assetto corsa, Battlefield gibi bir sürü %95 e varan indirimler var. Saydığım oyunları 15 - 20 dolara ala bilirsin.
Hocam yanlış bilmiyorsam eğer satın alacağın kartın bankasına göre değişiyor. Yani bankaların döviz kurları farklı. Mesela 15 dolar şu an olarak 491 TL fakat akbank ta 510 tl gösteriyor (bankanın kuruna satış cinsinden bakmak lazım). Yani bence ne olur ne olmaz 20-25 tl fazla yükleyin riske atmayın.
Kesinlikle alınır Story'i çok iyi Online söylememe bile gerek yok. Hele ki 4 kişilik bir heist ekibin varsa tadından yenmez veya en azından 1 arkadaşın varsa contact Mission'leri tamamlamakta keyifli.